درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: برگزاری کارگاه آشنایی با مهارت های جستجو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۶ |
در راستای ارتقای توانایی ها و مهارت های دانشجویان در زمینه تحقیقات و بررسی، کارگاه آشنایی با مهارت های جست و جو  توسط  مهندس حمزه منصوری، در تاریخ 98/09/10 در دانشکده مهندسی عمران در محل کلاس 11 این دانشکده برگزار گردید. این کارگاه در راستای طرح استاد مشاور و توسط مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با مهارتهای جست و جو ، روش های سرچ کردن در مورد موضوعات مختلف، ژورنال ها و سایت های موجود و مفید برای استفاده در زمینه مقالات و ...  بود. چگونگی سرچ کردن یک موضوع و استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای مختلف در جهت تسهیل فرایند تحقیق و آشنایی با فاکتورهای مختلف مقالات، نحوه ی استفاده از سایت های مختلف برای ترجمه و... از جمله آموزش‌ها و مطالب ارائه شده در این کارگاه بود. در این راستا دکتر منصوری به ارائه سایت ها و نمونه های مختلف در این باره پرداختند و هرکدام از مطالب بیان شده را در جهت بهبود تفهیم مطلب به صورت آنلاین تدریس کردند.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4061