درباره پژوهشکده::

پیوند فوری

توجه در خصوص اخبار کنفرانسها

توجه

اخبار کنفرانسها صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و برگزاری آنها به این پژوهشکده مربوط نمی باشد. لطفا هرگونه سوالی در زمینه کنفرانسها را از سایت مربوطه یا شماره تماسهای ذکر شده در متن خبر پیگیری بفرمایید. با تشکر مدیریت سایت

:: نفرات برگزیده بهترین پوستر کارآموزی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/11 |

با افتخار با اطلاع می رساند، سامانه مشخصه یابی توسط اثر هال آزمایشگاه MBE  راه اندازی شد و قابل بهره برداری می باشد. این مشخصه یابی طی چند پروژه دانشجویی راه اندازی شده است. نمونه ای از این پروژه ها، کار خانم شمسی (خانم محمودی و خانم محمد زاده ) است که تصویرآن را ملاحظه می نمایید. لازم به ذکر است این طرح با داوری هیئت رئیسه دانشکده برق برنده بهترین پوستر کارآموزی شده است.

دفعات مشاهده: 1544 بار   |   دفعات چاپ: 160 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پژوهشکده الکترونیک می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .