درباره دانشکده::

گزارش‌های بازدید دانشکده

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: نشست پروفسور جرزی ویزنیوسکی از UIC با هیات رئیسه دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۵ |
بازتاب نشست تخصصی پروفسور ویزنیوسکی مقام بلند پایه UIC با هیات رئیسه دانشکده در سایت های جهانی

خبر زیر برگرفته از سایت UIC می باشد

Meeting at Iran University of Science Technology (IUST) held on 13 November 2019

At the invitation of IUST Assistant Professor Ms M. Khadem Sameni, who participated in the “nextstation” Conference, Jerzy Wisniewski, Director of the Fundamental Values Department, met the IUST management and presented UIC’s activities in the areas of education and training.

The presentation of the Talent and TrainRail projects was received with interest. The Iran University of Technology will contact UIC HQ and the Regional office in Teheran to specify the fields of interest. Above all, they declared a willingness to join the TrainRail project. They will offer their education and research facilities to be used for future cooperation and promoted their experience in developing programmes focusing on vocational training.

Within the University there is a dedicated faculty for railway engineering which could be a direct partner for UIC projects.

دفعات مشاهده: 617 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.41 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4072