مدیریت دانشکده::
تاریخ

امروز: پنجشنبه مورخ ۸ اسفند ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۴ |
نظر به برگزاری سالانه مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی، معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد تا مراسم مربوط به سال تحصیلی 99-98 را در دوم دی ماه سال 1398 برگزار نماید.
🔸دانشجویان محترم کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که حداقل امتیاز لازم فعالیت های پژوهشی در سال تحصیلی 99-98 را جهت بررسی ممتازین پژوهشی کسب نموده اند، لازم است درخواست بررسی مدارک پژوهشی خود را  حداکثر تا تاریخ 98/9/10 (غیر قابل تمدید) در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir به شرح مراحل ذکر شده در راهنمای تصویری پیوست بارگذاری و تایید نمایند.
🔹 همچنین لازم است علاوه بر بارگذاری مستندات پژوهشی، فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  را تکمیل نموده  و با فرمت PDF در سامانه گلستان بارگذاری نمایند. درصورت داشتن سوال و هرگونه ابهام با شماره داخلی 5583 سرکارخانم فلکیان تماس حاصل نمایید.
🔺فایل فراخوان./files/pe/1/ekd4je3a.clf.pdf
دفعات مشاهده: 619 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4054