مدیریت دانشکده::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

تور مجازی دانشگاه

:: اانتصاب رییس جدید دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۳ |

دکتر سلمان موحدی راد با حکم ریاست دانشگاه، به سمت «رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن تقدیر از خدمات دکتر احد قائمی (رییس سابق دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز)، طی حکم مورخ 98/8/21، دکتر سلمان موحدی راد را برای مدت دو سال به سمت «رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» منصوب کرد.

در بخشی از حکم ریاست دانشگاه خطاب به دکتر موحدی راد آمده است: «امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی باشیم. شایسته است تمامی مساعی خویش را با همکاری کلیه اعضای دانشکده، برای ترفیع جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه به منظور قرار گرفتن در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان به کار بندید».
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این انتصاب شایسته را به دکتر موحدی راد تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

دفعات مشاهده: 148 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4004