درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97

همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)

همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: فعالیت کرسی مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران تمدید شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲ |
از سال 1397 برای مدت 5 سال،
کرسی مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت در سال 1397 برای دومین بار از طریق صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برای مدت پنج سال به دکتر محمودمهرداد شکریه اعطاء گردید. در حال حاضر سه محقق پسادکتری، سه دانشجوی دکتری و سه دانشجوی کارشناسی ارشد در این کرسی فعالیت تحقیقاتی دارند. سه حوزه تحقیقاتی 1- پدیده شکست در کامپوزیت‌های پلیمری الیافی تحت بارگذاری با نرخ کرنش متوسط، 2- پدیده خزش در نانو کامپوزیت‌های پلیمری و 3- تقویت کامپوزیت‌های پلیمری با آلیاژ حافظه‌دار در این کرسی مورد تحقیق و بررسی است.
گفتنی است، کرسی مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت، یک کرسی منحصر بفرد در حوزه علوم و فناوری کامپوزیت و نانو کامپوزیت‌ در کشورست که به دانشگاه علم و صنعت ایران با هدایت دکتر شکریه اختصاص یافته است.
          لازم به ذکر است، در سال 1394 دکتر محمود مهرداد شکریه موفق به اخذ جایزه علامه طباطبایی تحت عنوان استاد برجسته کشور از طرف بنیاد ملی نخبگان گردید. عطف به دریافت این جایزه، در آن سال کرسی مواد و سازه‌های کامپوزیت و نانوکامپوزیت از طریق بنیاد ملی نخبگان و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به مدت سه سال به وی اعطاء شد. در طی سالهای 1394 الی 1397 سه محقق پسادکتری، دو دانشجوی دکتری و سه دانشجوی کارشناسی ارشد در این کرسی فعالیت تحقیقاتی داشتند و نتایج بخشی از تحقیقات فوق در نشریات معتبر بین المللی به چاپ رسید. بعلاوه، بخش دیگری از نتایج بدست آمده در حال تبدیل به فناوری است.
دفعات مشاهده: 1033 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه