معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

مسابقه کتابخوانی دانشجویان

ملاقات های عمومی معاونت

:: گزارش کارگاه سازگاری با زندگی خوابگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۰ |
دومین جلسه کارگاه سازگاری با زندگی خوابگاهی ویژه دانشجویان ورودی جدید در قالب پرسش و پاسخ روز سه شنبه مورخ ۹۸/۸/۱۴ از ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۱:۳۰ در کتابخانه بلوک ۹ خوابگاه دختران برگزار شد. خانم دکتر عظیمی مدرس کارگاه ابتدا مطالب جلسه قبل را مرور کرده و در ادامه موضوع چالش های زندگی خوابگاهی و توانایی حل مساله را به بحث گذاشتند و ضمن ترغیب دانشجویان برای مشارکت در گفتگو، به پرسش های آن ها در این زمینه پاسخ دادند.
دفعات مشاهده: 1261 بار   |   دفعات چاپ: 148 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد