درباره ما::
سایتهای مرتبط
تقویم

سخنان ائمه معصومین
:: اطلاعیه مهم بیمه تکمیلی در خصوص قرارداد قبلی بیمه سامان سال 1398-1397 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |
قابل توجه همکاران محترم
   با عنایت به اتمام قرارداد بیمه سامان در تاریخ 98/6/31و سپری شدن مدت تعهدات آن شرکت در قبال بیمه شدگان تا پایان آبانماه سال1398 و انجام تسویه حساب قرارداد با شرکت بیمه سامان،از همکاران محترم درخواست می گردد چنانچه اسناد و هزینه های پزشکی آنان که به شرکت بیمه تحویل داده شده تاکنون پرداخت و یا ثبت  نگردیده است، می توانند از روز یکشنبه 19 آبان ماه تا 25 آبان ماه بمدت 5 روز از تاریخ این اطلاعیه درخواست کتبی خود را به همراه رسید مربوطه به اداره رفاه سرکار خانم میگون پورتحویل نمایند. بدیهی است بعد از مهلت فوق تسویه حساب با شرکت بیمه سامان انجام خواهد شد و هیچگونه حق اعتراضی وجود نخواهد داشت .
دفعات مشاهده: 162 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4030