درباره دانشکده::
دانشجویان::
آلبوم تصاویر::
سخن روز

استاد توفیق ابوعلم، از نویسندگان و پژوهشگران معاصر مصر، در کتابی که تحت عنوان فاطمه الزهراء به نگارش در آورده، حضرت فاطمه علیهاالسلام را این گونه معرفی می کند: «فاطمه یکی از سازندگان تاریخ اسلام است. در عظمت شأن و رفعتِ مقامِ ارجمند او همین بس که او تنها دختر بزرگوار پیامبر بزرگ صلی الله علیه و آله وسلم و همسر امام علی بن ابی طالب علیه السلام و مادر حسن علیه السلام و حسین علیه السلام است و در حقیقت او آرامِ جان و سرورِ دلِ پیامبر خدا بود. زهرا، همان بانویی است که میلیون ها آدمی را چشم و دل به سوی اوست و نام گرامی اش بر زبان ایشان است؛ بانویی که پدرش او را «مام پدر خود» می خواند. تاج کرامتی که پدر بر تارک دختر خویش نهاد، مستوجب تکریم است».

پیوندبا سیستم های دانشگاه

مجله های علمی

مجله مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه علم وصنعت ایران

مجله علم و مهندسی ایران

پیوندهای مفید

:: عدم تشکیل کلاس ریاضیات مهندسی پیشرفته ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |

به اطلاع می‌رساند کلاس‌ درس ریاضیات مهندسی پیشرفته آقای دکتر بختیاری روز ­شنبه مورخ ۹۸/۸/۱۸ برگزار نمی‌گردد.

کلاس جبرانی متعاقباً اعلام می­گردد.

آموزش دانشکده​
دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054