درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه آشنایی با مخاطرات موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |
کارگاه آشنایی با مخاطرات مواد مخدر توسط آقای دکتر غلامیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم انتظامی، در تاریخ 98/8/18 در دانشکده راه آهن برگزار گردید. این کارگاه در راستای طرح استاد مشاور توسط مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با مضرات مواد مخدر و تاثیرات آن بر جامعه امروزی که ممکن است بر اثر نا آگاهی قشر آسیب‌پذیر جامعه دانشگاهی به‌خصوص دانشجویان تازه‌وارد به دانشگاه گسترش پیدا کند. در این کارگاه دکتر غلامیان به معرفی مواد مخدر اعتیادآور در دانشگاه و همچنین به بررسی تاثیرات این مواد بر سلامت انسان و همچنین مشکلات جسمانی و روانی ناشی از آن‌ها پرداختند.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4061