معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: پنجمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۸ |
 پنجمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو در تاریخ ۱۹ آبان ۱۳۹۸ تا ۲۰ آبان ۱۳۹۸ ، با سخنرانی 3 نفر از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در شهر تهران - مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.
همچنین دانشگاه علم و صنعت جهت معرفی دستاوردهای خود در زمینه سیمان دارای غرفه در نمایشگاه جانبی کنفرانس می باشد.
 "پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنعت سیمان و افق پیش رو" گام‌هایی رو به جلو در صنعت سیمان در جهت دستیابی به جهانی بدون کربن یا با میزان کربن کم را بررسی می‌نماید. تولیدکنندگان سیمان که فعالیت‌هایی از جمله تولید، بسته‌بندی، توزیع و فروش مواد سیمانی را صورت می‌دهند، به درستی به عنوان رهبران سیمان‌های بدون کربن معرفی شده‌اند. این کنفرانس، با هدف بررسی نیازهای صنعت سیمان و فراهم‌ آوردن بستر لازم جهت همکاری بیشتر بین محققان و پژوهشگران برنامه‌ریزی شده است. لذا بدینوسیله از تمامی اساتید متخصص  در صنعت سیمان و  دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران دعوت می‌شود با شرکت در برنامه‌های متنوع این کنفرانس، در این رویداد مهم علمی مشارکت نموده و آخرین دستاورد‌های علمی، پژوهشی و اجرایی را در موضوعات مربوط به صنعت سیمان و افق پیش‌رو را مشاهده نمایند.
محورهای کنفرانس
انرژی و محیط زیست در صنعت سیمان
اقتصاد محیط زیست و انرژی و توسعه پایدار در صنعت سیمان
ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) در صنعت سیمان
کنترل کیفیت و استانداردها در صنعت سیمان
بهینه سازی و ارتقاء فناوری های تولید در صنعت سیمان
کنترل و بهینه سازی ترکیبات شیمیایی و فازی انواع سیمان
شیمی سیمان و مواد سیمانی پایدار
کنترل و بهینه سازی خواص سیمان
بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت های جایگزین در صنعت سیمان
مدیریت اقتصادی و مهندسی فروش و حمل و نقل در صنعت سیمان
استراتژی و راهبردهای تعمیر و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات در صنعت سیمان
کاربردها و عملکردهای نوین در صنعت سیمان
برنامه پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنعت سیمان و افق پیش رو  در لینک ذیل قابل دسترسی می باشد:

شرایط حضور در کنفرانس:
1- حضور در کنفرانس و نمایشگاه جانبی برای کلیه افراد فعال و علاقمند به صنعت سیمان رایگان می باشد.
2-  شرکت در کارگاه های تخصصی کاملا رایگان می باشد
3- حضور پژوهشگرانی که مقالات آنها در کنفرانس مورد پذیرش قرار گرفته است، الزامی می باشد در غیر اینصورت گواهی حضور در کنفرانس دریافت نخواهند کرد.
4-حضور در کنفرانس دقیقا طبق برنامه می باشد و کلیه میهمانان باید جهت صدور کارت ورود به کنفرانس و نمایشگاه، راس ساعت مشخص شده در برنامه (ساعت پذیرش) حضور بهم رسانند.
5- برنامه کارگاه های تخصصی متعاقبا اعلام خواهد شد.
زمان ارائه سخنرانی در همایش سیمان و افق های پیشرو توسط آقایان دکتر اله وردی و غیاثی نژاد و میرولد از دانشکده های مهندسی شیمی و ​عمران دانشگاه علم و صنعت ایران بصورت ذیل می باشد:
​​ردیف ​نام سخنران ​موضوع ​زمان ​سالن
​1 ​دکتر اله وردی ​چالش های صنعت سیمان
98/8/19 ساعت 10/10-10/40
​2 ​دکتر غیاثی نژاد ​چشم اندازهای زیست محیطی صنعت سیمان
98/8/19 ساعت 11/10- 11/20
​3
دکتر میر ولد
​بررسی عمکرد سیستم های سیمان های پرتلند و آهکی
98/8/19 ساعت 11/20-11/30
​A

محل برگزاری کنفرانس: تهران – بزرگراه همت – جنب برج میلاد - مرکز همایش های بین المللی رازی