مدیریت دانشکده::
تاریخ

امروز: جمعه مورخ ۹ اسفند ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: انتشار کتاب فناوری های نرم حل مسایل سازمانی و مدیریتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱ |
کتاب "فناوری های نرم حل مسایل سازمانی و مدیریتی" به قلم دکتر علیرضا علی احمدی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران و علیرضا باباخان، دانشجوی دکتری مدیریت تکنولوژی، منتشر گردید.
دفعات مشاهده: 1213 بار   |   دفعات چاپ: 106 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4054