[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
برقراری ارتباط::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
درباره دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۳۰۹

خبرنامه شماره ۳۰۸

خبرنامه شماره ۳۰۷

خبرنامه شماره ۳۰۶

خبرنامه شماره ۳۰۵

خبرنامه شماره ۳۰۴

خبرنامه شماره ۳۰۳

خبرنامه شماره ۳۰۲

خبرنامه شماره ۳۰۱

خبرنامه شماره ۳۰۰

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اطلاعیه معاونت دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۴ | 

اطلاعیه معاونت دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران
 

معاونت دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در ارتباط با مشکلات تغذیه ای اخیر اطلاعیه ای صادر کرد. متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

دانشجویان عزیز


با سلام و تسلیت اربعین حسینی و ابراز تاسف و اعتذار از رخداد هفته پیش در رابطه با نقصان خدمات تغذیه ای دانشجویان؛ به اطلاع می رساند نظر به اهمیت سلامت دانشجویان و در ادامه عزم راسخ برای ارایه خدمات بهینه، دانشگاه اقدامات متعددی را انجام و تمهیدات لازم را تا حصول نتیجه مطمئن ادامه خواهد داد. امید است با همفکری و همدلی و همراهی همه اقشار دانشگاهی به ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه، از بروز اتفاقات مشابه جلوگیری به عمل آید.
لازم به ذکر است از آنجا که حوزه معاونت دانشجویی، متولی ارایه خدمات به دانشجویان عزیز دانشگاه بوده و در جهت تامین رفاه حال آنان فعالیت می نماید، حسب وظایف خود در رابطه با موضوع پیش آمده، اقدامات و تصمیماتی به شرح زیر انجام و اتخاذ نموده است:
1-تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگان دانشجویی و همکاران معاونت دانشجویی، جهت بررسی همه جانبه موضوع پیش آمده

2-دعوت از تیم دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی (با توجه به مسئولیت تخصصی آن در بررسی سلامت مواد غذایی)، در تاریخ 24 مهر 98 برای بررسی جامع و نمونه برداری دقیق، در خصوص تهیه مواد، نگهداری، طبخ و فرآیند توزیع غذای دانشگاه

3-جبران کلیه هزینه های درمانی دانشجویان مبتلا

در پایان تاکید می شود تلاش تمامی همکاران معاونت دانشجویی، ارایه خدمات هر چه مطلوبتر به دانشجویان است و دانشگاه مصمم است برای پیشگیری از پیشامدهای مشابه، هرگونه اقدام لازم را به انجام رساند. لذا در پی مسایل اخیر و با توجه به اهمیت حفظ سلامت دانشجویان، دانشگاه تغییر پیمانکار تغذیه را در دستور کار خود قرار داده است. امید که با مسئولیت پذیری، همکاری و وفاق، شاهد تکرار اینگونه نواقص نباشیم.
 

معاونت دانشجویی دانشگاه- 98/7/28

دفعات مشاهده: 985 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054