اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری نشست معاونان آموزشی دانشگاههای سطح یک کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۸ |
برگزاری نشست معاونان آموزشی دانشگاههای سطح یک کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران

چهاردهمین نشست معاونان آموزشی دانشگاه های سطح یک کشور، چهارشنبه 24 مهر 98 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
با حضور دکتر خاکی صدیق (معاون آموزشی وزارت عتف) و دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، چهاردهمین نشست معاونان آموزشی 13 دانشگاه سطح یک کشور در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این نشست معاونان آموزشی دانشگاه های اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی، فردوسی مشهد، امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، خواجه نصیر، صنعتی شریف، شیراز و علامه طباطبایی به میزبانی دانشگاه گرد هم آمدند تا به بررسی مسایل آموزشی دانشگاه های کشور بپردازند.

دفعات مشاهده: 1099 بار   |   دفعات چاپ: 125 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054