اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه، در زمره سرآمدان علمی ایران شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۶ |
عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه، در زمره سرآمدان علمی ایران شناخته شد

دکتر بابک زارع رمشتی (عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران)، از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران به عنوان سرآمد علمی سال 1398 برگزیده و معرفی شد.
فدراسیون سرآمدان علمی ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 75 نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمد علمی در سال 1398 انتخاب کرده که دکتر بابک زارع رمشتی (عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک) نیز با کسب اعتبار علمی مناسب در گروه الف این فهرست قرار گرفته است.
گفتنی است فدراسیون سرآمدان علمی ایران با هدف دستیابی به مرجعیت علمی، افزایش کیفیت علمی کشور و کمک به توسعه تحقیقات محققان معتبر، در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه ‌اندازی شده است. فدراسیون سرآمدان علمی ایران، سالانه سرآمدان علمی را از بین افراد با توانمندی پژوهشی معتبر شناسایی و آنها را در 2 گروه الف و ب و با توجه به اعتبار علمی کسب شده توسط هر فرد، حمایت می‌کند. این فدراسیون شناسایی و انتخاب سرآمدان علمی کشور را بدون نیاز به ارسال مدرک و اقدام محققان انجام می دهد و برای انتخاب سرآمدان علمی، مقالات منتشر شده در نشریات برتر توسط محققان ایرانی در پایگاه داده web of Science  را ملاک ارزیابی و امتیازدهی قرار می دهد.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، کسب این افتخار را به آقای دکتر بابک زارع تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستار است.

دفعات مشاهده: 391 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3977