برگزاری دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی

 | تاریخ ارسال: 1398/7/16 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی
خانم ستاره مستجابی سرهنگی دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ  01/08/1398 از رساله دکتری خود تحت عنوان "سنتیک واکنش انتقال الکترون در سیستم­های قطبش­پذیر" با راهنمایی آقای  دکتر سید مجید هاشمیان زاده و دیمتری متیوشو دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: سید مجید هاشمیان زاده
    استاد راهنمای دوم: دیمتری متیوشو
    هیات داوران: دکتر رسول عبداله میرزائی (داور خارجی)، دکتر محسن وفائی حسین آبادی (داور خارجی)، دکتر بهشته سهرابی (داور داخلی)، دکتر شهرزاد جوانشیر (داور داخلی)
  این جلسه ساعت  8 روز چهارشنبه در اتاق سبز دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
 
  چکیده :  واکنش­های انتقال الکترون، پدیده­های متداول و مرسوم می­باشند که نقش مهمی در فرایندهای شیمیایی و بیولوژی مانند اکسایش و کاهش و فتو سنتز ایفا می­کنند. مفاهیم اساسی برای فهم فرایند انتقال لکترون توسط تئوری مارکوس ارائه شده است. تئوری استاندارد انتقال الکترون مارکوس پیش­بینی می­کند که انرژی بازآرایی حلال در واکنش انتقال الکترون به حالت اکسایش-کاهش واکنش دهنده­ها بستگی ندارد. در این صورت انرژی بازآرایی در حالات اکسایشی-کاهشی نیم واکنش­ها باید یکسان باشد. این پیش بینی به وسیله اندازه گیری انرژی سد فعالسازی انتقال الکترون در واکنش های اکسایش-کاهشی چندتایی قابل اثبات است. در این رساله از شرایط فراهم شده توسط الکتروشیمی فولرن که تغییر بار فولرن­ها را از صفر تا منفی چهار در نیم واکنش­های کاهشی مقدور می­سازد استفاده گردیده است. مشاهده شده است که انرژی سد فعالسازی با تغییر حالت اکسایش-کاهش فولرن تغییر نموده است که به صورت تجربی با اندازه گیری شیب نمودار آرنیوس سرعت­های واکنش قابل تایید است. تغییر در انرژی فعالسازی حاصل از تغییر قطبش­پذیری مولکولی ایجاد شده به وسیله انتقالات الکترونی می­باشد. در این مطالعه با ترکیب نتایج شبیه­سازی دینامیک مولکولی با Q-مدل که اثر قطبش­پذیری مولکول­ها را در نظر می­گیرد توصیف کاملی از اثر قطبش­پذیری بر روی واکنش­های انتقال الکترون ارائه شد. نتیجه اصلی این مطالعه اثر تغییر قطبش­پذیری بر روی سنتیک انتقال الکترون بوده است که سبب می­شود انرژی بازآرایی و انرژی سد فعالسازی به حالت اکسایش-کاهشی واکنش دهنده­ها بستگی داشته باشد.

دفعات مشاهده: 2457 بار   |   دفعات چاپ: 343 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر