مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه خانم مریم مصطفی لو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |
چکیده
واسط مغز کامپیوتر یک مسیر ارتباط مستقیم بین مغز انسان و دستگاه‌های خارجی است. سیگنال P۳۰۰ یکی از انواع پتانسیل های مغزی می باشد که در سامانه های BCI استفاده می‌شود. در این تحقیق، از تحریک بینایی برای بر انگیخته شدن سیگنال P۳۰۰ با هدف کنترل برخط حرکت یک بازوی رباتی با پنج درجه‌ی آزادی استفاده شده است. بدین منظور، دو واسط گرافیکی کاربر (GUI) برای انتخاب مفصل بازوی رباتی و انتخاب جهت حرکت مفصل مربوطه طراحی شده است. علاوه بر این، یک سوییچ مغزی برای سامانه طراحی شده است که کاربر بتواند سامانه را هر زمان که خواست وارد حالت کنترلی و یا غیرکنترلی کند. برای تفکیک آیتم هدف از آیتم های غیرهدف، از الگوریتم STDA برای استخراج ویژگی و شبکه عصبی کانولوشنال برای طبقه‌بندی استفاده شده است. در آزمایشات برخط، دقت طبقه بندی برای انجام وظیفه ی انتخاب مفصل Base و تایید آن و انتخاب جهت حرکت آن و برگشت به صفحه انتخاب درجه و کنترل دیگر مفاصل به منظور برداشت یک شیء و انداختن آن در یک ظرف مشخص گردید که توسط کاربر صورت گرفت، نتایج به دست آمده برابر دقت طبقه‌بندی برخط ۹۳/۹۳% و نرخ انتقال اطلاعات ۹۱/۲۵ بیت بر دقیقه به دست آمده است.
دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054