اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: دانشگاه علم و صنعت ایران؛میزبان چهارمین همایش و نمایشگاه ملی اندازه‌ گیری جریان سیالات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |

چهارمین همایش و نمایشگاه ملی اندازه‌ گیری جریان سیالات در صنایع نفت، گاز، پالایش و پخش، پتروشیمی و آب، روزهای 27 و 28 آذر 1398 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
این همایش دو روزه توسط پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات دانشگاه علم و صنعت ایران با اهداف: شناسایی ظرفیت های موجود در کشور در موضوع میترینگ؛ رصد فناوری های نوین در میترینگ و معرفی آنها به صنعت؛ معرفی پتانسیل های موجود در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی  کشور در جهت رفع مشکلات میترینگ در کشور؛ بررسی روش های عارضه یابی و بهبود فرایند های صنعتی؛ آشنایی با چشمه های رادیواکتیو بسته و باز، انواع ابزار دقیق هسته ای (لول سوییچ ها، لول مترها، چگالی سنج، ترانسمیترها)، مخاطرات، ایمنی و دزیمتری؛ آشنایی با ردیاب­های هسته ای جهت اسکن برج ها و خطوط فرآیندی؛ شناسایی گلوگاه‌های فرایندهای صنعتی و رفع آنها با بکارگیری روشهای جدید شبیه سازی فرآیندها؛ بیان موفقیت های شبیه سازی های CFD در بهبود فرایندهای صنایع نفت، گاز، پالایشگاهی، پتروشیمی و نیروگاهی؛ بهبود بازده فرآیندها با تحلیل‌دینامیک مربوط به جریان­های‌چند فازی، جریان در توربوماشین­ها، سیالات با رفتارهای پیچیده (Complex Fluids)، احتراق و فراهم نمودن محیطی به منظور تبادل نظر و انتقال تجربیات بین کارشناسان، اساتید، محققین  و صنعتگران برگزار می شود.

حقوق اندازه ‌گیری، هوشمندسازی اندازه‌ گیری، استانداردهای ملی و بین المللی در اندازه ‌گیری جریان سیالات، عملیات پرووینگ و کالیبراسیون انواع کنتور در صنعت، انواع فناوری ‌های مربوط به میترینگ (اندازه ‌گیری کمی و کیفی) در جریان‌ های تک فازی و چند فازی و رویکرد چگونگی حل مسئله در صنعت میترینگ، انتخاب، اجرا (یا ساخت)، بهره برداری، نگهداری و تعمیر تجهیزات اندازه‌گیری و پرووینگ (کالیبراسیون)، محورهای اعلام شده این همایش هستند.
از برنامه های این همایش علاوه بر ارایه سخنرانی های کلیدی و مقالات، برگزاری نمایشگاه و برگزاری مسابقه دانشجویی است. متقاضیان حضور در نمایشگاه تا 30 مهر مهلت دارند آمادگی خود را برای شرکت در نمایشگاه اعلام نمایند. برگزاری نخستین مسابقه دانشجویی طراحی کنتور در این همایش نیز فرصتی برای ورود دانشجویان به عرصه صنعت میترینگ است که در این همایش پیش بینی شده است.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چهارمین همایش و نمایشگاه ملی اندازه‌ گیری جریان سیالات در صنایع نفت، گاز، پالایش و پخش، پتروشیمی و آب، با دبیرخانه همایش با شماره های 77441930- 77211144-021  دورنگار: 77211144-021 و تلفن همراه09372040866 تماس حاصل نمایند و یا به وب سایت همایش به آدرس الکترونیکی http://flowmeasurement.ir/ مراجعه نمایند.
گفتنی است پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات دانشگاه علم و صنعت ایران با مشارکت جمعی از اساتید دانشگاه های کشور، فعال در کارهای تحقیقاتی مربوط به اندازه گیری کمی هیدروکربن ها و همچنین افراد با تجربه در این موضوع و فعال در صنعت در سال ۱۳۹۰ مجوز فعالیت از وزارت نفت دریافت کرد و تنها قطب فعال مورد تایید در کشور می باشد.

دفعات مشاهده: 582 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004