مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای ابوالحسن یوسف پور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |
چکیده
عملکرد مثانه شامل دو بخش اصلی نگه‌داری ادرار تا حجم مناسب و همچنین تخلیه کامل مثانه در لحظه مشخص است. ضایعه نخاعی و بیمارهای نورولوژیک در عملکردهای مثانه اختلال ایجاد می‌کنند. این اختلال در طولانی‌مدت باعث کاهش کیفیت زندگی بیماران، عفونت مجاری ادرار و نهایتاً آسیب به کلیه ها خواهد شد. در این پژوهش ابتدا با استفاده از سیگنال فیدبک حجم باقی مانده در مثانه، اعمال تحریک درون نخاعی بندهای خاجی و هم چنین ارائه استراتژی جدید جهت کنترل پارامترهای تحریک سعی در کنترل حلقه بسته تخلیه مثانه شد. برای صورت دهی به این امر به نخاع رت نر سالم تحریک وقفه ای با ضریب وقفه ۳۳% به همراه مدولاسیون دامنه پالس و فرکانس اعمال شد. در ادامه، جهت افزایش بیشتر راندمان تخلیه از تحریک دو کانال با مدهای هم‌زمان و به‌صورت یکی در میان نیز بهره گرفته شد. نتیجه حاصل از اعمال این الگوی تحریک تخلیه مثانه با راندمان (واریانس ± میانگین) ۱۰ ± ۹۰.۱۳ درصد بوده که نسبت به تخلیه خود برانگیخته مثانه (۱۳ ± ۳۱.۵۴ درصد) افزایش قابل‌ملاحظه‌ای داشته است. در گام بعدی جهت افزایش ظرفیت مثانه در مدل حیوانی بیش فعال شده، با ارائه روشی جدید لحظه نشت را پیش بینی کرده ایم. شبکه عصبی LLGMN با دقت ۸۰% و ۷۷% (با حساسیت ۹۰% و ۸۵%) به ترتیب در دو گروه سالم و بیش فعال توانست به مدت ۵ ثانیه زودتر وقوع نشت در مثانه را تشخیص دهد. نتایج گویای این مطلب است که با ارائه الگو مناسب برای تحریک درون نخاعی جهت کنترل تخلیه مثانه و همچنین به کار بستن روش هایی با پیچیدگی بالا جهت کنترل بی اختیاری می‌توان پروتزهای عصبی نوینی را به منظور بازیابی عملکرد مثانه در بیماران توصیه کرد.
دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054