اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری پنجمین کنفرانس دوسالانه بین المللی مکانیک جامدات تجربی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۹ |

برگزاری پنجمین کنفرانس دوسالانه بین المللی مکانیک جامدات تجربی

کنفرانس دو سالانه بین‌المللی «مکانیک جامدات تجربی» در حوزه مهندسی مکانیک توسط دانشگاه علم و صنعت ایران در روز‌های ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه ۹۸ برگزار خواهد شد.
هدف از برگزاری این کنفرانس تبادل نظر در زمینه مکانیک جامدات تجربی است. از جمله موضوعات این کنفرانس می توان به الاستیسیته و انعطاف پذیری، ساختارها / مواد سازگار و هوشمند، خستگی و دوام، آکوستیک و ارتعاشات مهندسی، مکانیک شکست، شناسایی سیستمهای مکانیکی،  سر و صدا و ارتعاشات، مواد و کامپوزیت های پیشرفته، میکرو مواد و نانو مواد، آزمایش شوک و لرزش، تکنیک های نوری، دینامیک ساختاری، رباتیک، بیومکانیک، نانومکانیک و غیره اشاره کرد.
دبیر پنجمین کنفرانس دوسالانه بین المللی مکانیک جامدات تجربی، دکتر محمود مهرداد شکریه، استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران است.
علاقمندان برای شرکت در این کنفرانس می‌توانند چکیده مقالات خود را نهایتا تا نهم آبان ماه و اصل مقالات را تا دهم دی ماه ۹۸ به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند. مطابق اعلام دبیرخانه کنفرانس دوسالانه مکانیک جامدات تجربی، تمامی مقالات تا پنجم بهمن ماه ۹۸ داوری خواهند شد. مقالات برگزیده در این کنفرانس، در مجلات معتبر نمایه‌دار منتشر خواهند شد.
تمامی افرادی که قصد شرکت در این رویداد علمی آموزشی را دارند برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت رسمی http://xmech.iust.ac.ir مراجعه کنند یا با تلفن دبیرخانه به شماره ۰۲۱۷۳۲۲۸۹۴۸ تماس گیرند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1321 بار   |   دفعات چاپ: 209 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054