اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۸ |

برگزاری بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر در دانشگاه علم و صنعت ایران

با همکاری مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و انجمن کامپیوتر ایران، بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر ایران، روزهای 11 و 12 دیماه 1398 در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
این کنفرانس بین المللی، با همکاری انجمن کامپیوتر ایران برگزار می شود و با توجه به اهمیت روز افزون شبکه‌های نسل بعد در پیشبرد صنعتIT، زمینه علمی آن، شبکه ‌های نسل پنجم و ماورای آن – فناوری ‌های توانمند‌‌ساز و کاربردها- تعیین شده است.
شاخه‌های تحت پوشش این کنفرانس شامل: شبکه‌های آینده، علوم داده، امنیت کامپیوتر، بازی‌های کامپیوتری، محاسبات توزیع شده، مهندسی نرم افزار، محاسبات، هوش مصنوعی، پردازش سیگنال، سامانه‌های شناختی و معماری کامپیوتر و سامانه‌های دیجیتال می باشد.
محققان فعال در حوزه‌ های مختلف علوم و مهندسی کامپیوتر به ویژه از محققان فعال در زمینه شبکه ‌های نسل بعد، می توانند تا 20 مهرماه 1398، مقالات خود را به بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر ایران ارسال نمایند.
دکتر احمد اکبری ازیرانی، رئیس، دکتر بهروز مینایی بیدگلی، دبیر و دکتر محسن شریفی، دبیر علمی بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر هستند.
علاقه مندان برای ارسال مقاله و یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس: http://csicc2020.iust.ac.ir
مراجعه نمایند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1390 بار   |   دفعات چاپ: 188 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر