مدیریت دانشکده::
مستندات و فرمها::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: عضویت دکتر مهران رضایی در هیات تحریریه یک مجله خارجی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۸ |

عضویت دکتر مهران رضایی در هیات تحریریه مجله Process Safety and Environmental Protection

دکتر مهران رضایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران) به عضویت هیات تحریریه مجله معتبر بین المللی Process Safety and Environmental Protection با ضریب تاثیر4.384 که توسط انتشارات Elsevier به چاپ می رسد، در آمد.
وی همچنین عضو هیات تحریریه مجله International Journal of Hydrogen Energy با ضریب تاثیر 4.084 انتشار یافته توسط انتشارات Elsevier از سال 2017 می باشند.
دکتر مهران رضایی، استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد و دارای عنوان پژوهشگر نمونه کشوری، دانشمند جوان برجسته فرهنگستان علوم در حوزه مهندسی شیمی و استاد جوان کارآفرین در رشته مهندسی شیمی به انتخاب انجمن صنفی مهندسی شیمی و پلیمر ایران است.

دفعات مشاهده: 1771 بار   |   دفعات چاپ: 198 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4072