اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: چهارمین کنفر‌انس‌ بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، اواخر آبانماه در دانشگاه برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۸ |
چهارمین کنفر‌انس‌ بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، اواخر آبانماه در دانشگاه برگزار می شود

چهارمین کنفر‌انس‌ بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، در تاریخ 29 و 30 آبان ماه 1398 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌گردد.
این کنفرانس بین المللی، توسط دانشکده ریاضی دانشگاه و به منظور فراهم آوردن فرصت مناسب برای ارائه‌ آخرین دستاورد­های پژوهشی و یافته­‌های علمی و تبادل نظر اساتید، محققان و پژوهشگران در زمینه نظریه گراف، ترکیبیات، ریاضیات گسسته، کد و رمز با اهدافی همچون  فرهنگ ‌سازی علمی و گسترش مرزهای دانش، گسترش تحقیقات بین رشته ای، ایجاد پلی برای افزایش ارتباط دانشگاه و صنعت، کشف استعدادهای نهفته و استفاده از تجارب و اندیشه بزرگان، رشد و توسعه دانش و فناوری علوم کامپیوتر، ترویج تحقیقات بنیادی و کاربردی در حیطه ‌های ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، شناسایی ایده‌های برتر و تبدیل آنها به طرح‌ های سازنده، بررسی چالش‌ های پژوهشی در جامعه صنعتی و علمی کشور، شناسایی موانع و مشکلات کشور در حوزه ‌های مرتبط با کنفرانس و یافتن راه‌ حل‌های مناسب و تشویق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌ های ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات برگزار می شود.
محورهای اعلام شده این کنفرانس به شرح زیر است:
الف) ترکیبیات (گراف، کد، طرح های ترکیبیاتی، درخت ها، مربع های لاتین، مشبکه ها)؛
ب) رمزنگاری (مبانی ریاضی رمز نگاری، طراحی و تحلیل انواع رمزهای متقارن و نامتقارن، تحلیل سامانه های رمز، نهان نگاری، نهان کاوی، توابع چکیده ساز، پروتکل های رمز نگاری، امنیت، مدیریت کلید)-
ج) علوم کامپیوتر (پایگاه داده، گرافیک رایانه، سیستم‌عامل، چند پردازی، کامپایلرها، منطق دیجیتال، بینایی کامپیوتری)
د) محاسبات (محاسبات عددی، محاسبات ابری، محاسبات کوانتومی، محاسبات تصادفی، محاسبات فازی، محاسبات الگوریتمی، پیچیدگی محاسبات)
آخرین مهلت ارسال مقاله به این کنفرانس، 11 آبان 1398 می باشد. دکتر مهدی علائیان، دبیر این کنفرانس؛ دکتر جواد وحیدی، دبیر کمیته علمی؛ دکتر حسن خرازی، دبیر کمیته اجرایی کنفرانس هستند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس الکترونیکی:  http://i4c2019.iust.ac.ir
مراجعه نمایند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1221 بار   |   دفعات چاپ: 168 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر