اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه با انجمن خیرین راه و ترابری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۸ |
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه با انجمن خیرین راه و ترابری

تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و انجمن خیرین راه و ترابری، هفتم مهرماه 1398 به امضا رسید.
بر اساس این قرارداد، دانشگاه علم و صنعت ایران و انجمن خیرین راه و ترابری موافقت نمودند در زمینه هایی همچون حمایت از تحقیقات و پایان نامه های کاربردی مرتبط با حوزه حمل و نقل، مشارکت در انجام مطالعات و تحلیل عوامل موثر در بهبود روش های کاهش اثرات و خسارات ناشی از سوانح رانندگی و مدیریت مطالبات اجتماعی، آموزش های عمومی، تهیه و انتشار محتوای مرتبط با ایمنی حمل و نقل در فضای مجازی؛ در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و با همکاری دستگاههای ذیربط همکاری نمایند.
برای امضای این تفاهم نامه، مهندس صادق افشار (رییس هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری)، مهندس سید حسین میرشفیع (مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری) و مهندس محمدحسین جوانمردی (قائم مقام مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری) در دانشگاه حضور یافتند. مهمانان دانشگاه ابتدا در نشستی که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست) و دکتر شریعت (معاون اجتماعی و فرهنگی و رئیس مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی دانشگاه) در محل ساختمان ریاست برگزار شد؛ در خصوص راههای همکاری و اهداف مشترک، بحث و تبادل نظر کردند.

در این نشست، ابتدا مهندس میرشفیع با تقدیر از پیگیری های دکتر شریعت به نمایندگی از دانشگاه علم و صنعت ایران برای انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه و انجمن، به آمار بسیار بالای تلفات جاده ای در کشور اشاره کرد و گفت: سالانه حدود ۱۷ هزار نفر کشته در حوادث جاده ای و دو تا سه برابر این تعداد مجروح داریم و هدفگذاری اخیر انجمن خیرین راه و ترابری، استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی در راستای کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی است. وی افزود: این انجمن تصمیم‌ گرفته در همکاری با نهادهای ذیربط و با استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی موجود در کشور، تعداد تلفات ناشی از حوادث رانندگی را به زیر ۱۰ هزار نفر طی دو سال آینده کاهش دهد. وی ابراز امیدواری کرد این تفاهم نامه مایه برکت و خیر برای کمک به کاهش تلفات جاده ای باشد و به زودی عملیاتی شود.
در ادامه نشست، دکتر شریعت (معاون اجتماعی و فرهنگی و رئیس مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی دانشگاه) با تاکید بر لزوم حمایت از تحقیقات کاربردی، ابراز امیدواری کرد از پروژه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط با این بحث حمایت شود و حاصل این تحقیقات بتواند پاسخگوی نیاز کشور باشد. وی افزود: در بحث افزایش دانش ایمنی عمومی باید کمک انجمن های علمی، برگزاری کارگاهها و سمینارها، فعالیت ها را به بدنه دانشجویی هدایت کنیم که مسئولیت پذیری اجتماعی پیدا کنند. برخی از مدیران و تصمیم سازان کشور با مقوله ایمنی آشنایی زیادی ندارند و این دانشجویان هستند که مدیران فردای کشور خواهند بود لذا لازم است این دانش در دانشجویان و تصمیم سازان آینده کشور ایجاد شود و امیدواریم نگاه همکاری دانشگاه با انجمن، کاربردی، اجرایی و عملیاتی باشد.

در ادامه، مهندس صادق افشار (رییس هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری)، تارخچه ای از فعالیت و تاسیس انجمن خیرین راه و ترابری، اهداف و برنامه های آن ارایه کرد.
سپس دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تاکید بر اهمیت بحث ایمنی در کشور، تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه حمل و نقل، از جایگاه خوبی در بین دانشگاههای دیگر برخوردار است و به گونه ای موفق در این زمینه عمل کرده که رتبه 100 تا 150 جهان را داراست و ما امیدواریم در بلند مدت بتوانیم در حوزه حمل و نقل، ساختار جدیدی برای کشور بسازیم که در فعالیت های حمل و نقلی تاثیرگذار باشد.
وی گفت: از هم افزایی با کمک نخبگان، اساتید و دانشجویان که سرمایه های دانشگاه هستند استقبال می کنیم و امیدواریم این تفاهم نامه شروع خوبی باشد برای سوق دادن فعالیت های پژوهشی به موارد کاربردی.

رییس دانشگاه با اشاره به راه اندازی دو مرکز کارآفرینی در دانشگاه، گفت: راهبرد دانشگاه علم و صنعت ایران در خصوص دانش آموختگان، شکل دهی مراکز کارآفرینی است که امیدواریم سومین آن را بتوانیم در هفته پژوهش راه اندازی کنیم و می خواهیم دانشجو را با نگاه کارآفرینی پرورش دهیم تا علاوه بر اشتغال خود، برای دیگران نیز تولید شغل کند.
دکتر ذاکری افزود: یکی از مباحث جدی ما، «مرکز نوآوری حمل و نقل هوشمند» به منظور پرورش استعدادها، دریافت ایده های نو و عملیاتی کردن چند ایده است که در این خصوص با سرمایه گذار توافق کرده ایم در طبقه فوقانی دانشکده مهندسی راه آهن راه اندازی شود.

رییس دانشگاه در پایان با تاکید بر کسب مقام نخست توسط دانشگاه علم و صنعت ایران در عملیاتی کردن تفاهم نامه های بین المللی از سوی وزارت علوم، تصریح کرد این تفاهم نامه نیز باید پیگیری دو جانبه و عملیاتی شود و ابراز امیدواری کرد در کارهای مشترک در حوزه ایمنی نیز بتوان از ظرفیت بین المللی و توانمندی دیگر حوزه ها نیز استفاده کرد.
پس از آن تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و انجمن خیرین راه و ترابری به امضا رسید.
گفتنی است انجمن خیرین راه و ترابری به منظور ایجاد بستر و تسهیل امکانات حمل و نقل در نقاط نیازمند، آسیب دیده و محروم، توسط جمعی از خیرین تشکیل شده و قریب به هفت سال از فعالیت آن می گذرد.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 933 بار   |   دفعات چاپ: 134 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054