اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دکتر محسن فیضی به سمت سردبیر نشریه بین المللی معماری و شهرسازی منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۶ |

دکتر محسن فیضی به سمت سردبیر نشریه بین المللی معماری و شهرسازی منصوب شد

با حکم دکتر جبارعلی ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر محسن فیضی برای مدت سه سال به سمت سردبیر نشریه بین المللی معماری و شهرسازی ) International Journal of Architectural Engineering & Urban Planning) منصوب شد.
در بخشی از این حکم که مورخ 2/7/98 صادر شده، خطاب به دکتر فیضی آمده است: امید است با استعانت از ذات لایزال الهی و با همکاری سایر اعضای هیات تحریریه، در جهت انتشار مجله ای وزین، پربار و ارزشمند در سطح استانداردهای بین المللی، بالا بردن ارجاعات و ضریب تاثیر از طریق ارتقاء کیفیت مجله موفق باشید.
گفتنی است دکتر محسن فیضی، استاد دانشکده‌ مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه می باشد.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر فیضی، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 873 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054