اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری مراسم معارفه نو دانشجویان کارشناسی شهرستان ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |

برگزاری مراسم معارفه نو دانشجویان کارشناسی شهرستان ها

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید کارشناسی استان های غیر از تهران و البرز، بعد از ظهر دوشنبه اول مهرماه 98 با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه در آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر شریعت (معاون اجتماعی و فرهنگی)، به پذیرفته شدگان تبریک گفت و برای آنان آرزوی موفقیت و نیل به مدارج بالاتر نمود. وی با اشاره به رتبه های خوب برخی دانشکده های دانشگاه علم و صنعت ایران در بین دانشکده های مشابه در دانشگاههای جهان و نیز امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه، خطاب به نودانشجویان حاضر در جلسه تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران می تواند یکی از بهترین مکانها برای اوج گرفتن شما باشد و بنابراین به خود ببالید که با قبولی در این دانشگاه ثمره تلاشتان را به دست آورده اید.
در ادامه مراسم، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، سخنرانی کرد. رییس دانشگاه نیز به دانشجویان جدیدالورود کارشناسی خوشامد و پذیرش آنان در یکی از بهترین دانشگاههای کشور را تبریک گفت. وی سپس به معرفی تار مختصر دانشگاه و برخی دستاوردهای آن پرداخت و گفت: در دانشگاه غلم و صنعت ایران حدود 14600 دانشجو مشغول به تحصیل هستند که قریب به 4000 نفر آن کارشناسی و مابقی دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند ولی رکن اصلی دانشگاه و شهرت برند علم و صنعت ایران به آموزشی است که در دوره کارشناسی به دانشجویان داده می شود و اهمیت دانشگاه هم به اهمیت دادن به تحصیل دانشجویان در مقطع کارشناسی است. وی افزود: دانشگاه علم و صنعت ایران با حدود 440 عضو هیات علمی توانای خود سعی دارد شرایط مناسبی را برای بروز و ظهور نبوغ علمی دانشجویان و کسب مهارت های گوناگون آموزشی، پژوهشی، مدیریتی و اجرایی آنان فراهم آورد.
رییس دانشگاه از دانشجویان خواست در فعالیت های تعریف شده دانشگاه اعم از اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، سیاسی و... شرکت کنند.

دکتر ذاکری در ادامه به جذب رتبه های برتر کنکور سراسری در دانشگاه اشاره کرد و به عنوان مثال گفت: تمام ورودی های امسال دانشکده مهندسی کامپیوتر، رتبه های 16 تا 650 کنکور بوده اند. در دانشکده های برق، مکانیک و عمران هم موارد مشابه را داریم که نشان می دهد این دانشگاه کما فی السابق، جزو انتخاب های مهم عزیزانمان است.
رییس دانشگاه سپس به کسب مقام های نخست (اول تا چهارم دانشگاههای صنعتی کشور) توسط دانشگاه در نظام های رتبه بندی جهانی اشاره و تاکید کرد: این دانشگاه در طول 90 سال خدمت، تجربه موفقی در آموزش فرزندان این مرز و بوم بوده و امیدواریم همین مسیر موفقیت را ادامه دهد و همچنان دانشجویانش در کنار مهارت های تئوریک، در مهارت فنی و تخصصی و عملی نیز سرآمد باشند.
دکتر ذاکری تصریح کرد: با تمام توان، در نوسازی، تجهیز، خرید تجهیزات جدید و تکمیل کارگاهها و آزمایشگاهها گام بر می داریم و بنا داریم جایگاه برتر خود را در بین دانشگاههای دیگر حفظ کنیم و این میسر نمی شود مگر با تلاش وافر همه ارکان دانشگاه. وی افزود: دانشگاه ما به عنوان دانشگاه نسل سوم در مباحث کارآفرینی و فناوری های نو، ورود کرده است و اراده کرده سرعت حرکت در حوزه فناوری های نو را با ایجاد مراکز نوآوری افزایش دهد و اینها گام هایی است که اکوسیستم پژوهش را کامل می کند. وی توضیح داد سال گذشته و امسال دو مرکز نوآوری در دانشگاه افتتاح شد و امیدواریم تا پایان سال، دو مرکز نوآوری دیگر نیز فعال شوند که ایده را به محصول تبدیل و به آن عینیت می دهند.
رییس دانشگاه خطاب به دانشجویان حاضر در همایش تاکید کرد: امتیاز جذب 30 درصد از دانش آموختگان خود در مقطع بالاتر بدون کنکور در این دانشگاه امتیاز ویژه ای است که که شانس ورود مستقیم شما به مقاطع بالاتر در دانشگاه خودتان را افزایش می دهد.

وی در خاتمه برای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آرزوی موفقیت و نیل به مراحل بالاتر تحصیلی نمود.
سخنران بعدی این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی بود که ضمن تبریک و خیرمقدم گویی به دانشجویان، با توجه به برگزاری اردوی دانشجویان در مشهد مقدس، به ذکر روایاتی از ائمه درباره ثواب زیارت امام رضا علیه السلام و آداب آن و پاسخ به ایجاد شبهه وهابی ها درباره توسل و زیارت ائمه پرداخت.
در ادامه مراسم، دکتر عبدالعالی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق) با آزمایش عملی انتقال صوت به کمک نور، دانشجویان را مجذوب کرد و دکتر جعفری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع) با سخنرانی انگیزشی، دانشجویان را به کسب علم و تلاش برای مفید و موثر بودن در اجتماع دعوت کرد. قرائت میثاق نامه توسط دانشجویان، پایان بخش مراسم معارفه در این روز بود.
داشجویان سپس در مقبره الشهدا، با نثار فاتحه به روح شهیدان با آرمان های آنان تجدید بیعت کردند و پس از آن با اتوبوس راهی ایستگاه راه آهن تهران شدند تا با قطار به مشهد عزیمت کرده و در اردوی زیارتی- سیاحتی دانشگاه شرکت نمایند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1246 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054