اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دکتر شبستری به عضویت هیات تحریریه نشریه معتبر بین المللی درآمد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |

دکتر شبستری به عضویت هیات تحریریه نشریه معتبر بین المللی درآمد

دکتر سعید شبستری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران به عضویت هیات تحریریه نشریه معتبر بین المللی Journal of Thermal Analysis and Calorimetry که توسط انتشارات Springer  به چاپ می رسد، درآمد.
دکتر شبستری، استاد تمام دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد و دارای 6 عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه علم و صنعت ایران ،کسب بهترین عنوان مقاله علمی در کنگره بین المللی جامعه ریخته گران آمریکا و استاد برجسته کشوری درانجمن مهندسین متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این موفقیت ارزشمند را به دکتر شبستری تبریک گفته و برای ایشان توفیقات روزافزون خواستار است.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1148 بار   |   دفعات چاپ: 155 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054