اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: مسئولان راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید کردند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |

مسئولان راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید کردند

در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، اول مهرماه 1398، هیاتی از راه آهن جمهوری اسلامی ایران با حضور در دانشگاه، ضمن برگزاری نشست با هیات رییسه دانشگاه، از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید کردند.
هیات مسئولان راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مرکب از دکتر بیرانوند (معاون اقتصاد و حمل و نقل ریلی) و دکتر قیومی (مدیر مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران) بود که ابتدا از دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید به عمل آوردند و سپس در طی نشستی با هیات رئیسه دانشگاه، هیات رئیسه حوزه معاونت پژوهشی و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن، در ارتباط با توسعه و راهکارهای مفید برای همکاری مستمر با این دانشکده تبادل نظر نمودند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 919 بار   |   دفعات چاپ: 162 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054