اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری گردهمایی اولیای نو دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱ |

برگزاری گردهمایی اولیای نو دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه

گردهمایی اولیای نو دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه دوشنبه اول مهر ماه در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی عمران برگزار شد.
در ابتدای این همایش دکتر عبدالحمید ارجمندی مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن خیرمقدم به حضار، به توانمندی ها و دستاوردهای دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر در کنار دانشجویان نخبه و هوشمند دیگر در دانشگاه علم و صنعت ایران تحصیل می کنند و باید با تلاش و اراده مضاعف مدارج و رتبه های مناسبی کسب کنند.

وی افزود: اگر در جریان رقابت های علمی و پژوهشی دانشگاهی، دانشجویان به درستی فعالیت های خود را مدیریت نکنند یا به آنها کمک نکنیم، ممکن است به مشکلاتی مانند یاس و ناامیدی دچار شوند. لذا دانشجویان شاهد و ایثارگر و والدین آنها باید با مدیریت شاهد و ایثارگر همراهی داشته باشند تا از رویدادهایی مانند افت تحصیلی دانشجویان جلوگیری شود.
دکتر ارجمندی با اشاره به برخی چالش های فرهنگی محیط های دانشجویی گفت: ممکن است برخی دانشجویان به عللی در مسیر نادرستی قرار بگیرند و ضروری است با مراقبت و مواظبت به دانشجویان کمک کرد تا در نیمسال اول و دوم تحصیلی - که دروس علوم پایه تدریس می شوند – نمره های خوبی کسب کنند تا در ادامه بتوانند مباحث تخصصی رشته های خود را راحت تر بیاموزند و روند پیشرفت خود را ادامه دهند.
وی گفت: آسیب های تهدیدکننده دانشجویان زیاد است و باید مراقبت کرد تا دانشجویان وارد حاشیه ها نشوند. البته تباید به آنها سخت گرفت و فرایند مراقبت باید با ظرافت صورت بگیرد. در دانشگاه تشکل ها و مجموعه ها و اساتید انقلابی عالم و دین دار زیادی وجود دارند که دانشجویان با انتخاب آنها رشد خواهند کرد و به لطف خدا دانشجویان شاهد و ایثارگر معمولا در این مسیر قدم برمی دارند.

دکتر ارجمندی در پایان به تشریح شیوه های حمایتی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه پرداخت و تصریح کرد ضروری است این دانشجویان از ترم اول با استاد مشاور شاهد و ایثارگر خود در هر دانشکده در ارتباط باشند و با تلاش و کوشش به افرادی تاثیرگذار و نه تاثیرپذیر مبدل شوند.
در ادامه جلسه، کارشناسان مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه به تشریح شیوه های حمایتی این مدیریت در حوزه های آموزشی، مالی و رفاهی پرداختند و در نهایت این جلسه با برگزاری بخش پرسش و پاسخ به پایان رسید.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 814 بار   |   دفعات چاپ: 127 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054