اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری سی و دومین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |

برگزاری سی و دومین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه

سی و دومین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه، ویژه اولیای دانشجویان کارشناسی ورودی 98 استان های تهران و البرز، روز یکشنبه 31 شهریورماه 98 در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار شد.
در این همایش که با حضور اعضای هیات رییسه دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران) و سپس حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) سخنرانی کردند. در ادامه دکتر قائمی (معاون دانشجویی)، دکتر موحدی راد (مدیر مرکز مشاوره)، دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی) و دکتر واحدی (معاون آموزشی) به سوالات اولیای دانشجویان در حوزه های آموزشی، فرهنگی، مشاوره، رفاهی و خوابگاهی پاسخ دادند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران پس از خیرمقدم به حضار با اشاره به موفقیت های کم نظیر دانشگاه گفت: اولین ماهواره پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران به فضا پرتاب شد و دومین و سومین ماهواره نیز پرتاب می‌شود.
دکتر جبارعلی ذاکری افزود: خوشبختانه این دانشگاه یک دانشگاه مهندسی و فنی است؛ به طوری که فارغ‌التحصیلان ضمن آشنایی با مفاهیم علمی و تئوری در طول تحصیل خود، با حضور در کارگاه‌های مختلف مهارت‌افزایی کرده و توان بسیار خوبی کسب می کنند. دانشکده های علوم پایه مثل ریاضی، شیمی، فیزیک و گروه زبان که به شکل مستقل فعالیت می کنند و گروه هایی مانند آن وظایفی را به عهده دارند که بخشی از پازل فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه را تکمیل می کنند.

وی گفت: موارد متعددی هم تحت عنوان نوآوری و ثبت اختراعات توسط دانشگاهیان علم و صنعت ایران در جوامع بین المللی و داخل کشور نیز به ثبت رسیده است.

دکتر ذاکری ادامه داد: آمار خوبی از فارغ‌التحصیلان شاغل دانشگاه علم و صنعت در فضای کار ایران وجود دارد. بر طبق آخرین آمار، 94 درصد از  دانش آموختگان دوره دکتری مشغول به کار شده اند، حدود 87 درصد از فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته های خاص فنی و مهندسی، در مقطع کارشناسی 83 درصد و در رشته های علوم پایه هم 78 درصد اشتغال به کار پیدا کرده اند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: ظرفیت این دانشگاه بسیار بالاست. ما حدود 14 هزار دانشجو داریم که از این تعداد فقط 4 هزار نفر در مقطع کارشناسی و 10 هزار نفر دیگر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند و شاید جزو معدود دانشگاه هایی در کشور باشیم که این ظرفیت و پتانسیل را دارد.  یکی دیگر از امتیازات خاص این دانشگاه این است که اجازه تحصیل در مقاطع بالاتر را با تسهیلات بدون آزمون برای فارغ‌التحصیلان نخبه، آن هم با ۳۰ درصد کل ظرفیت اختصاص داده است و این امر موجب استقبال نخبگان از این دانشگاه و همچنین سیستم آموزشی آن شده است.
وی ادامه داد: عملکرد مثبت این دانشگاه کاملاً مشخص است و در واقع ثبت اختراعات زیاد در دانشگاه علم و صنعت ایران در طول سال که با همکاری اعضای هیأت علمی و دانشجویان صورت می‌گیرد، حکایت از وضعیت مطلوب علمی و آموزشی این دانشگاه دارد.
در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد (مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران)، در آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید کارشناسی گفت: با عنایت خداوند خانواده‌های ایرانی با وجود چالش های مختلف به خوبی توانسته‌اند فرزندان خود را مدیریت، تربیت و هدایت کرده و آنها را به دانشگاه بفرستند.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: در حال حاضر ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه وجود دارد که خانواده های این عزیزان باید همواره خود را در کنار فرزندانشان ببینند، ضمن اینکه نباید کنترل‌های محسوس و برخوردهای چکشی با دانشجو صورت گیرد.
وی گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران و تمامی دانشگاه‌های ایرانی آئین‌نامه و قوانین پوششی خاصی دارند که دانشجویان موظف به رعایت آن هستند و تمامی آئین‌نامه‌های پوششی از منظر اجتماعی و برای جلوگیری از آسیب‌های دیگر تنظیم شده است. ضمن اینکه تمامی دانشگاه‌های برتر دنیا، حتی در کشورهای غیر مسلمان، چنین آئین‌نامه‌هایی دارند.
حجت‌الاسلام ابراهیمی‌نژاد تصریح کرد: مسئولیت اولیا نسبت به فرزندانشان قبل و بعد از ورود به دانشگاه متفاوت و دارای حساسیت‌های خاصی است، به همین دلیل باید به فرصت‌ها و تهدیدها توجه کرد و با مشورت‌های لازم اقدامات مراقبتی محسوس و غیرمحسوس را انجام داد.
در ادامه این همایش حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی هادی، (روانشناس) انتقال از دبیرستان به دانشگاه را تحولی مهم در زندگی انسان ها دانست وافزود: دانشجویان در این دوره فرایند جامعه پذیری را طی می کنند و این فرایند تا حد زیادی با توجه به توان تطبیق پذیری انسان ها به طور خودکار رخ می دهد.
وی ادامه داد: دانشگاه علم و صنعت ایران با برگزاری سی و دومین همایش بین اولیا و دانشجویان از تجربه و تخصص و امکانات کافی برای ایجاد حس خوشبختی و تعالی در دانشجویان برخوردار است و این دانشگاه به خوبی برای سازگار کردن دانشجویان با دانشگاه اقداماتی را مانند راه اندازی مرکز مشاوره در نظر گرفته است. البته کسب موفقیت مستلزم تلاش فراوان خود دانشجویان و همراهی والدین هم هست.
وی تاکید کرد: بدین منظور مشورت با متخصصان، افزایش حضور والدین در زندگی فرزندان و پرسش از آنها در مورد فعالیت های روزمره و کنترل کردن اضطراب و استرس، توجه به تفاوت های قومیتی، ارزشی، طبقاتی، زبانی و ... ، پذیرش نوسانات دانشجویان به خاطر تلاطم های این دوره و شناسایی دانشجویان آسیب پذیر برای کمک به آنها ضروری است.

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ اولیای دانشجویان جدیدالورود با دکتر شریعت (معاون فرهنگی واجتماعی)، دکتر واحدی (معاون آموزشی)، دکتر قائمی (معاون دانشجویی)، دکتر موحدی راد (رئیس مرکز مشاوره) و آقای ساویز (مشاور اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی) پایان بخش این مراسم بود.
گفتنی است سی و سومین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه ویژه دانشجویان ورودی 98 سایر استانها به غیر از استان های تهران و البرز، اول مهرماه در مجتمع شهید بهرامی دانشگاه از ساعت 9 الی 12:30 برگزار خواهد شد.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 778 بار   |   دفعات چاپ: 106 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030