اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: آیین استقبال از نو دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |

آیین استقبال از نو دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه برگزار شد

با هماهنگی ستاد استقبال از دانشجویان ورودی 98 دانشگاه و طی مراسم باشکوهی، آیین استقبال از نو دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه (ویژه دانشجویان استان های تهران و البرز)، 31 شهریورماه 1398 برگزار شد.

در این مراسم که از ساعت 8 صبح آغاز شد، نودانشجویان مقطع کارشناسی به همراه خانواده خود از ورودی درب اصلی به دانشگاه هدایت شدند و با حضور در غرفه های مختلف معاونت اجتماعی و فرهنگی، معاونت دانشجویی، مرکز مشاوره، دفتر شاهد و ایثارگر و... از خدمات مختلف این غرفه ها برخوردار شدند.

.

در غرفه معاونت اجتماعی و فرهنگی، به دانشجویان بسته فرهنگی اهداء شد. سپس دانشجویان به غرفه های مرکز مشاوره، جهت ارائه فرم کارنامه سلامت روان و غرفه معاونت دانشجویی، جهت دریافت مشاوره در خصوص امور مرتبط با وام، تغذیه، اداره بهداشت، تربیت بدنی، خوابگاه و در صورت نیاز به غرفه دفتر شاهد و ایثارگر مراجعه نمودند و نهایتا برای تکمیل فرآیند ثبت نام به دانشکده های مربوط راهنمایی شدند
برگزاری همایش اولیاء دانشجویان به همت مرکز مشاوره دانشگاه، بخش ویژه والدین دانشجویان بود که با هدف آشناسازی خانواده ها با مسایل مختلف دوران دانشجویی هر ساله در آغاز سال تحصیلی برگزار می شود. این همایش در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی و با حضور معاونان دانشجویی، آموزشی و اجتماعی و فرهنگی برگزار شد.

بازدید از دانشکده ها و تور دانشگاه گردی، ثبت خاطره اولین روز حضور در دانشگاه در قالب عکس یادگاری، اطلاع رسانی اردوی مشهد ویژه ورودی های جدید کارشناسی، اقامه نماز در مسجدالشهدای دانشگاه و صرف ناهار به همراه خانواده در سلف دانشجویی، بخش های دیگر آیین استقبال از نو دانشجویان بود.
در آخرین بخش از آیین استقبال از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی از استان های تهران و البرز، همایش معارفه دانشجویان با حضور اعضای هیات رییسه، مدیران و مسئولان دانشگاه و سخنرانی ریاست دانشگاه، اجرای برنامه های فرهنگی و قرائت میثاق نامه برگزار شد.
گفتنی است همین برنامه، فردا، اول مهرماه 1398 برای پذیرفته شدگان سایر استانها (به غیر از استان های تهران و البرز) مقطع کارشناسی دانشگاه انجام خواهد شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 945 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004