اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری دومین کنفرانس مدیریت و مهندسی پیشرفت در مهرماه 1398 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۰ |

برگزاری دومین کنفرانس مدیریت و مهندسی پیشرفت در مهرماه 1398

دومین کنفرانس مدیریت و مهندسی پیشرفت، دهم مهر ماه 1398 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
کنفرانس مدیریت و مهندسی پیشرفت، با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تعامل، تبادل نظر و انتقال تجربیات و ارائه دستاوردهای  محققان و پژوهشگران این حوزه، گسترش و توسعه فضای تعامل بین سطوح مختلف راهبردی و عملیاتی، فراهم کردن زمینه انجام تحقیقات و پژوهش های علمی و کاربردی در این حوزه، ارائه موضوعات جدید و استاندارد نوین، معرفی و بازتاب نتایج تحقیقات، پژوهش­ها، تجربه­ ها و نوآوری­ های علمی دانشگاه­ ها و نیل به پیشرفت پایدار، با همکاری اساتید دانشگاه های معتبر سراسر کشور و فعالان، دانشجویان، پژوهشگران، اندیشمندان کلیه مراکز پژوهشی و سازمان های مدیریتی و مهندسی برگزار خواهد شد.
کنفرانس مدیریت و مهندسی پیشرفت، در محورهای: 1. مبانی، اصول و نظریه های پیشرفت؛ 2. آینده شناسی، آینده نگاری و الگوی پیشرفت؛ 3. مطالعات تطبیقی، نظامات حکمرانی و تمدن های بشری؛ 4. مدیریت و پیشرفت؛ 5. فرهنگ، سبک زندگی و پیشرفت؛ 6. فضای مجازی و پیشرفت؛ 7. علم، فناوری و پیشرفت؛ 8. نهادهای اجتماعی و پیشرفت؛ 10. معماری، طراحی و مهندسی پیشرفت؛ 11. بررسی و نقد برنامه های توسعه ایران؛ 12. الگوی حکمرانی، تربیت حکمران و نظام پیشرفت؛ 13. الگوی گفتمان سازی پیشرفت و 14. ارزیابی و نقد الگوی پایه اسلامی، ایرانی پیشرفت مقاله می پذیرد.
آخرین مهلت ارسال مقالات و آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس، دوم مهرماه جاری اعلام شده است. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به وی سایت کنفرانس به آدرس: http://progconf.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 857 بار   |   دفعات چاپ: 139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054