اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: فراخوان دوم دعوت به همکاری در اندازه­ گیری هوشمند گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۰ |

فراخوان دوم دعوت به همکاری در اندازه­ گیری هوشمند گاز

پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات دانشگاه علم و صنعت ایران، با صدور فراخوانی دعوت به همکاری در زمینه اندازه گیری کمی و کیفی گاز نموده است.
در این فراخوان آمده است: با توجه به مأموریت انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز در خصوص ارتقای اندازه­ گیری در شرکت ملی گاز ایران با تکیه بر توان علمی موجود در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، شرکت­های خصوصی توانمند داخلی در حوزه ­های ساخت و ارتقای تجهیزات اندازه گیری، کالیبراسیون و هوشمندسازی اندازه ­گیری گاز و نیز حمایت شرکت ملی گاز ایران از ابتدای سال 1398 از فعالیت ­های برنامه پنج ساله انستیتو با موضوع اندازه ­گیری کمی و کیفی گاز (Gas Measurement) از علاقه مندان به همکاری دعوت می­ شود عناوین پیشنهادی خود را تا پایان آذر ماه 1398 به آدرس الکترونیکی infoflowmeasurement.ir  ارسال نمایند.
شایان ذکر است حمایت مالی لازم از اجرای طرح­های مورد تأیید کارفرما توسط این انستیتو صورت می ­پذیرد. همچنین پس از بررسی پیشنهادات، روی موضوعات منتخب و مورد تائید کارفرما، کنسرسیومی متشکل از پیشنهاد دهنده و انستیتو تشکیل و اقدامات بعدی برای اجرای موضوع پیشنهادی انجام خواهد شد. ضمناً جزئیات محورهای مصوب هر حوزه فعالیت در ادامه ذکر شده است.
شایان ذکر است جزئیات محورهای مصوب هر حوزه فعالیت در سایت (www.flowmeasurement.ir) در دسترس عموم قرار گرفته است.

برای اطلاعات بیشتر به اینجا لینک نماید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 690 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004