مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای حسین آقا محمدلو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۰ |
چکیده
خرده‌فروشان به‌عنوان یک نهاد واسط که انرژی الکتریکی را از طریق بازار عمده‌فروشی، قراردادهای دوجانبه، تسهیلات تولیدی خودی و منابع دیگر فراهم کرده و به مصرف‌کنندگان برق می‌فروشند. خرده‌فروشان علاوه بر مصرف‌کنندگان باید به راهبرد رقبای خود نیز توجه کنند و به همین دلیل رقابت خرده فروشی اهمیت بسیاری برای کاهش ریسک و افزایش سود خرده فروشان دارد. در این پایان نامه به دنبال فرموله کردن بازار انرژی خرده فروشی با یک بازی دو سطحی و نشان دادن اثر بخش بودن برنامه ی پاسخگویی یکپارچه در کاهش هزینه ها هستیم. در سطح بالا بیشینه سود هر خرده فروش و در سطح پایین کمینه سازی هزینه هر مصرف کننده در نظر گرفته شده است. رفتار راهبرد هر خرده فروش به عنوان یک برنامه ریاضی با قیود تعادل (MPEC) مدل شده است. حل همزمان همه MPESs که منجر به یک مسئله تعادل با محدودیت‌های تعادل (EPEC)‌ میشود نقطه ی تعادل بازار را مشخص میکند. به سبب تبدیل به مدل تک سطحی فرمولاسیون اولیه دوگان جایگزین مسئله سطح پایین میشود. سپس تعادل با حل شرایط ایستایی قوی همه MPECs (که به وسیله روشهای خطی سازی بدون تقریب می تواند خطی شود) تجزیه و تحلیل شده است. مسئله به دست آمده یک مسئله MILP است که میتواند با روشهای مرسوم حل شود.
دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.47 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4004