اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: ثبت نام اردوی مشهد مقدس ورودی های جدید کارشناسی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |
ثبت نام اردوی زیارتی - سیاحتی مشهد ورودی های جدید مقطع کارشناسی دانشگاه

اردوی زیارتی- سیاحتی مشهد مقدس، ویژه دانشجویان ورودی 98 مقطع کارشناسی دانشگاه، اول تا پنجم مهرماه برگزار می شود.
در نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشجویان ورودی جدید کارشناسی 1398، دوران دانشجویی خود را با زیارت حرم مطهر امام رضا علیه السلام در مشهد مقدس آغاز خواهند کرد.
نودانشجویان کارشناسی دانشگاه، برای شرکت در اردوی مشهد، از 26 تا 30 شهریورماه مهلت دارند با مراجعه به سایت ordu.iust.ac.ir ثبت نام نمایند.
مبلغ ثبت نام 100 هزار تومان می باشد که شامل تمامی هزینه های اردو است. همچنین وسیله نقلیه رفت و برگشت، قطار خواهد بود.

نکات مهم:
  • جهت دریافت شماره دانشجویی برای ثبت نام در اردو، پس از تکمیل فرآیند ثبت نام آموزشی در سامانه گلستان(http://golestan.iust.ac.ir)  به بخش مشخصات دانشجو مراجعه کرده و شماره دانشجویی را بدست آورید.
  • تاریخ برگزاری اردو با کلاس های آموزشی تداخل ندارد
  • اطلاعات تکمیلی در مورد ساعت دقیق حرکت و اسکان از طریق کانال و سایت ordu.iust.ac.ir اعلام می گردد
  • در صورت بروز هر گونه مشکل ثبت نام در سایت با شماره 77240298-021 تماس حاصل فرمائید

دفعات مشاهده: 3252 بار   |   دفعات چاپ: 339 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر