مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای حسین نورافشان فسایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۷ |
چکیده
شبکیه یکی از اجزای چشم بوده که از لایه¬های مختلفی تشکیل شده است. وظیفه اصلی شبکه تبدیل انرژی نورانی به سیگنال¬های قابل تحلیل برای مغز است. مهمترین بیماریهای شبکیه زوال ماکولا وابسته به سن (AMD) و ورم ماکولا دیابتی (DME) است. از مهمترین روش¬های تشخیص این بیماری ها تصویربرداری دقیق از لایه ها و رگهای موجود در شبکیه است. پیشرفته ترین و جدیدترین تکنیک تصویر برداری از چشم OCT است که با استفاده از مقاطع توموگرافیک با دقت بالا از لایه های شبکیه اطلاعات ارزشمندی را در اختیار چشم پزشک قرار می دهد. هدف اصلی پردازش تصاویر شبکیه ایجاد یک سیستم برای تجزیه و تحلیل این تصاویر به منظور تشخیص بیماریها و عارضه های مرتبط با آنها است. نواحی فلوید در تصاویر OCT یکی از این عارضه ها بوده که نشانگر خوبی برای بیماری های AMD و DME است. نواحی فلوید نواحی کیست نیز نامیده می شوند تمرکز اصلی این تحقیق بخش بندی نواحی فلوید در بیماران AMD و DME است. در این پروژه یک تبدیل برای انتقال تصویر از فضای پیکسل به فضای نتروسافیک و یک روش خودکار برای بخش بندی فلوید در این دو بیماری در فضای نتروسافیک با استفاده از خوشه بندی فازی ارائه شده است. در بخش بندی فلوید بیماران DME، لایه های اول و آخر و نیز دو لایه میانی هر اسکن OCT با روشهای مبتنی بر کوتاهترین مسیر گراف با ارائه روش هایی برای محاسبه وزن های گراف بخش بندی می شوند. لایه اول و آخر برای جدا کردن پیش زمینه از تصویر و لایه های میانی برای پس پردازش مورد استفاده قرار می گیرند سپس، با تعریف یک تابع هدف و مینیمم کردن آن، تصویر خوشه بندی شده که این منجر به بخش بندی نواحی فلوید می شود. تعداد خوشه های مورد نیاز برای هر اسکن بصورت دستی محاسبه می شود. در نهایت نواحی بین لایه های میانی حذف شده تا بخش بندی نهایی فلوید برای بیماران DME حاصل شود. در بخش بندی فلوید بیماران AMD ابتدا لایه های اول و آخر بخش بندی شده و لایه آخر صاف می شود. سپس نقاط اولیه فلوید و بافت با یک روش اتوماتیک در فضای نتروسافیک تعیین می¬شوند. در ادامه با پیشنهاد یک تابع هدف در فضای نتروسافیک پیشنهادی و مینیمم کردن این تابع با روش های مبتنی بر کاهش گرادیان تصویر بخش بندی می شود. در نهایت صحت مراحل مختلف الگوریتم ها اثبات شده و نتایج عددی هر مرحله تجزیه و تحلیل می شود. همچنین اهمیت کلینیکی نواحی فلوید بررسی شده و نشان داده می شود این نواحی از نظر کمی تا چه اندازه با بینایی افراد در ارتباط بوده و برای تشخیص و درمان بیماری های شبکیه اهمیت دارند.
دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054