اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: بازدید مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ |
بازدید مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه

دکتر سعید رسولی (معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران) بیست و پنجم شهریورماه 1398،  ضمن حضور در دانشگاه، با دکتر ذاکری و جمعی از اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران ملاقات و گفت و گو کرد.
دکتر رسولی و هیات همراه، ابتدا در نشستی که در ساختمان ریاست دانشگاه و با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست) تشکیل شد، شرکت و درباره ظرفیت های علمی و فناوری دانشگاه برای کمک به به صنعت ریلی کشور و پیشرفت پروژه های مشترک، بحث و تبادل نظر کردند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و همراهان، سپس در مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه حاضر و با توضیحات دکتر بلندی (مدیر مرکز)، در جریان توانمندیها و موفقیت های این مرکز در زمینه طراحی و ساخت ماهواره و امکانات جانبی آن و دیگر پروژه های مرکز تحقیقات فضایی قرار گرفته و سپس از دستاوردهای این مرکز بازدید کردند.
دفعات مشاهده: 1182 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004