اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری اولین نشست رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ |
برگزاری اولین نشست رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه

اولین نشست رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه، بیست و پنجم شهریورماه 1398 در سالن جلسات مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این نشست که به منظور آشنایی رابطان خبری دانشکده ها، واحدهای ستادی و معاونت ها با چگونگی تهیه اخبار حوزه های مربوطه و نحوه تعامل رابطان با روابط عمومی تشکیل شده بود، ابتدا مهندس حجازی (رییس روابط عمومی دانشگاه)، ضمن ابراز خرسندی از قبول دعوت حداکثری رابطان در شروع دور جدید فعالیت رابطان خبری؛ در خصوص خبر، عناصر و ارزش های خبری، آسیب شناسی تولید اخبار دانشگاه، حوزه های خبری دارای ارزش خبری در دانشگاه و... توضیحات مبسوطی ارایه کرد.

رییس روابط عمومی دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران به لحاظ حقوقی، مجموعه ای وسیع، مهم و دارای اساتید برجسته، دانشجویان فعال و کارکنان صدیق است که مدام اتفاقات خوب و ارزشمند به لحاظ خبری را رقم می زنند. پوشش کامل این اخبار و موفقیت ها، نیازمند طراحی سیستمی بود که در آن بتوان اولا از وجود رویداد و خبر در تمام نقاط و مراکز دانشگاه اطلاع یافت و ثانیا با تولید اخبار و انعکاس آن به مجموعه های داخل و خارج از دانشگاه، گام بزرگی در اطلاع رسانی دقیق، شفاف و به موقع دستاوردها و رویدادهای مهم آن برداشت. از این رو از روسای دانشکده ها و مدیران واحدهای ستادی و معاونان دانشگاه درخواست کردیم یک نفر از مجموعه خود را به عنوان رابط خبری به روابط عمومی دانشگاه معرفی نمایند که با همکاری خوب این عزیزان، 23 رابط خبری در مجموع به روابط عمومی معرفی شدند که امیدواریم در تعاملی سازنده بتوانیم حق مطلب را در خصوص انعکاس موفقیت ها، دستاوردها و معرفی توانمندی های دانشگاه ادا کنیم.

مهندس حجازی در ادامه، تهیه نشریه الکترونیک از مجموعه اخبار رابطان خبری، برگزاری دوره های آموزشی خبرنویسی، تهیه محتواهای آموزشی تخصصی خبرنویسی و ارسال آن به رابطان جهت ارتقای دانش و مهارت در تهیه و تولید خبر، تداوم برگزاری نشست رابطان خبری به صورت دو بار در سال، ارزیابی عملکرد رابطان و تقدیر از رابطان برتر خبری و ایجاد کانال ارتباطی در فضای مجازی برای تسریع در اطلاع رسانی و ایجاد هماهنگی بین روابط عمومی و رابطان خبری را پیشنهاد و وعده داد.
در بخش دوم این نشست، رابطان خبری به معرفی خود و طرح نقطه نظرات و پیشنهاداتشان برای ارتقای کمی و کیفی تهیه و تولید خبرها و تعامل مطلوب تر بخش ها با روابط عمومی پرداختند.
در خاتمه نیز دکتر موحدیان (مسوول واحد خبر و رسانه های روابط عمومی)، درباره کانال خبری و سایت اطلاعات و اخبار دانشگاه توضیحاتی ارایه کرد.

دفعات مشاهده: 991 بار   |   دفعات چاپ: 144 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054