درباره دانشکده::
آلبوم تصاویر::
تماس با دانشکده::
سخن هفته
  رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود :
روز غدیر خم برترین عید های امت من است و آن روزی است که خداوند بزرگ دستور داد ؛ آن روز برادرم علی بن ابی طالب را به عنوان پرچمدار ( و فرمانده ) امتم منصوب کنم ، تا بعد از من مردم توسط او هدایت شوند ، و آن روزی است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین برای آنان پسندید.
(امالی صدوق)

پیوندبا سیستم های دانشگاه

پیوندهای مفید
لینگ های مفید

:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دانشکده فناوری های نوین سال 1398 دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۵ |
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه به اطلاع می‌رساند انتخاب واحد برای رشته های نانو فناوری – نانو مواد و مهندسی سیستم های انرژی- انرژی و محیط زیست برای آن دسته از پذیرفته شدگان که اطلاعات خود را در سایت آموزشی گلستان تکمیل و ارسال نموده اند از روز شنبه مورخ  98/6/23لغایت چهارشنبه مورخ  98/6/27 فعال می باشند و دانشجویان با مراجعه به سایت گلستان می توانند اقدام به اخذ واحد نمایند.
لازم به ذکر است دانشجویانی که در رشته مهندسی فناوری ماهواره پذیرفته شده اند لازم است علاوه بر بالا گذاری مدارک در سایت گلستان اقدام به تکمیل فرم خلاصه پرونده دانشجو (فرم مشخصات رشته) نموده و این فرم را به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده فناوری های نوین به آدرس sedighyiust.ac.irارسال نمائید .

فرم مشخصات رشته

دفعات مشاهده: 230 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3977