درباره دانشکده::
سخن روز
  گزیده سخنان رهبری  در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی

نهادینه شدنِ احساس قدرت و عزّت در کشور
 یک زاویه‌ی دید دیگر هم وجود دارد و آن احساس قدرت و عزّتی است که در کشور نهادینه شده، که این خیلی چیز مهمّی است؛ یعنی در کشور یک احساس نهادینه‌شده‌ای در عموم تقریباً وجود دارد. حالا بعضی‌ها منفی‌بافی میکنند و ضعفهایی را که در وجود خودشان هست، به کشور، به جامعه، به نظام جمهوری اسلامی نسبت میدهند لکن واقعیّت قضیّه این است که خوشبختانه در کشور یک احساس عمومی عمیقی وجود دارد و آن، احساس عزّت و قدرت است.
99/2/28

پیوندبا سیستم های دانشگاه

مجله های علمی

مجله مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه علم وصنعت ایران

مجله علم و مهندسی ایران

پیوندهای مفید

:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دانشکده فناوری های نوین سال 1398 دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۵ |
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه به اطلاع می‌رساند انتخاب واحد برای رشته های نانو فناوری – نانو مواد و مهندسی سیستم های انرژی- انرژی و محیط زیست برای آن دسته از پذیرفته شدگان که اطلاعات خود را در سایت آموزشی گلستان تکمیل و ارسال نموده اند از روز شنبه مورخ  98/6/23لغایت چهارشنبه مورخ  98/6/27 فعال می باشند و دانشجویان با مراجعه به سایت گلستان می توانند اقدام به اخذ واحد نمایند.
لازم به ذکر است دانشجویانی که در رشته مهندسی فناوری ماهواره پذیرفته شده اند لازم است علاوه بر بالا گذاری مدارک در سایت گلستان اقدام به تکمیل فرم خلاصه پرونده دانشجو (فرم مشخصات رشته) نموده و این فرم را به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده فناوری های نوین به آدرس sedighyiust.ac.irارسال نمائید .

فرم مشخصات رشته

دفعات مشاهده: 718 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4122