اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ |

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی دانشگاه

ضمن عرض تبریک قبولی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی 1398 دانشگاه به اطلاع می رساند زمان بندی و مراحل ثبت نام این دانشجویان به شرح ذیل می باشد.
بنا بر اعلام امور آموزش دانشگاه، فرصت ثبت نام الکترونیکی (پذیرش غیرحضوری)، دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی دانشگاه از تاریخ 27 تا 30 شهریورماه جاری خواهد بود.
همچنین ثبت نام حضوری دانشجویان استان تهران و البرز در روز 31 شهریورماه از ساعت 8 تا 12 در دانشکده های مربوطه و ثبت نام حضوری دانشجویان مقیم سایر شهرها (بجز استان تهران و البرز)، در تاریخ اول مهرماه از ساعت 8 تا 12 در دانشکده های مربوطه انجام خواهد شد.
پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی برای ثبت نام الکترونیکی، اطلاع از نحوه ورود به سامانه گلستان دانشگاه علم و صنعت ایران و شیوه اسکن، آپلود و تکمیل مشخصات، به فایل پیوست مراجعه و اطلاعات لازم را کسب نمایند.

فایل PDF اطلاعات تکمیلی ثبت نام کارشناسی 98

دفعات مشاهده: 5710 بار   |   دفعات چاپ: 188 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054