اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری بخش دوم کارگاه های آموزشی تخصصی مکاتبات دانشگاهی به زبان انگلیسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۳ |
برگزاری بخش دوم کارگاه های آموزشی تخصصی مکاتبات دانشگاهی به زبان انگلیسی

معاونت بین ­الملل دانشگاه با هدف ارتقای سطح دانش لازم برای انجام صحیح مکاتبات آکادمیک و دانشگاهی به زبان انگلیسی، بخش دوم کارگاه­های آموزشی – تخصصی مکاتبات آکادمیک را مهرماه و آبانماه 98 برگزار می کند.

این کارگاه ها توسط دکتر محبوبه تقی­زاده (عضو هیات علمی گروه زبان­های خارجی دانشگاه)، طی چهار جلسه و با سرفصل ها و در زمان بندی زیر تدریس می شود:
1- دستور زبان انگلیسی برای نوشتن مقالات پژوهشی – چهارشنبه 10 مهر ماه 1398 از  ساعت 8 الی12.
2- واژگان نیمه تخصصی در مقالات پژوهشی– چهارشنبه 17 مهرماه 1398 از ساعت 8 الی 12.
3- عبارتهای استاندارد بخش های مختلف یک مقاله پژوهشی– چهارشنبه 1 آبان ماه 1398 از ساعت 8 الی 12.
4- چگونگی سخنرانی در نشست ها و کنفرانس های بین المللی- چهارشنبه 22 آبان ماه 1398 از ساعت 8 الی 12.
مکان برگزاری و نحوه ثبت نام از طریق فراخوان­های آکادمی بین­الملل دانشگاه به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات به سایت اکادمی بین الملل دانشگاه به آدرس الکترونیکی http://ia.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است بخش اول کارگاه­های آموزشی تخصصی مکاتبات دانشگاهی با حضور جمعی از مخاطبین دانشگاهی اعم از گروه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید دانشگاه طی دو جلسه چهار ساعته در تیرماه جاری در سرفصل­های «ساختار نگارش ایمیل­ها و مکاتبات دانشگاهی و پژوهشی» و «مکاتبات مربوط به چاپ مقالات پژوهشی»، در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی و مجتمع امام خمینی (ره) برگزار گردید. در این دوره همچنین کتابچه خلاصه از محتویات آموزشی از طریق سامانه ثبت نام آکادمی بین­الملل دانشگاه، برای استفاده کاربران و شرکت کنندگان ارسال شد که با استقبال بالایی از حضور و نظرات مخاطبین روبرو شد.
بخش دوم این کارگاه ها در تکمیل کارگاه های بخش اول و در تاریخ های اعلام شده در ماه های مهر و آبان برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 1530 بار   |   دفعات چاپ: 135 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 1.02 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030