مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای محمدحسین قائمی نیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۲ |
چکیده
امروزه نیاز به شناسایی کارآمد انسان از راه دور با توجه به کاربردهای ویژه و مسائل مربوط به آن بسیار احساس می شود. مبنای اکثر الگوریتم های اخیر، استخراج تصاویر سایه و میانگین گیری آن ها و محاسبه یک تصویر (یا قالب) واحد به نام «تصویر انرژی حرکتی» (یا به اختصار GEI) است. اصولاً استفاده از GEI در تشخیص انسان سه محدودیت اساسی دارد که عبارتند از: ۱- حذف اطلاعات زمانی در تصویر نهایی، ۲- عدم توصیف الگوی حرکتی با استفاده از مدل حرکتی انسان، ۳- وجود اطلاعات اضافی و نویز در «ویژگی قالب». برای حل این مسایل و استخراج ویژگی های فضایی زمانی کارآمد، تلاش های فراوانی انجام گرفته است. اما هیچ کدام از این رویکردها نتوانسته اند هر سه مسئله را همزمان حل کرده و محدودیت های در شناسایی الگوی حرکتی دارند. در این تحقیق چهار رویکرد مختلف بررسی و پیشنهاد گردیده که هر کدام مزایای منحصربه فردی دارند. نهایتاً جهت استخراج ویژگی های مناسب، یک رویکرد مبتنی بر پچ های محلی به نام «الگوی وزنی انرژی گابور» (یا به اختصار wGbEI) توسعه یافته است. در رویکرد پیشنهادی تلاش شده تا راهکاری کارآمد جهت رفع مشکلات با در نظر گرفتن هر سه مشکل فوق ارائه گردد. به منظور ارزیابی کارایی سیستم بیومتری پیشنهادی، نتایج فراوانی بر روی سه پایگاه داده مهم انجام گرفته است. در مجموعه دادگان USF، دقت Rank۱ برابر ۷۴.۴۶ و Rank۵ برابر ۸۶.۷۱ درصد بوده که نسبت به رویکردهای اخیر حدود ۴ درصد افزایش یافته است. همچنین خطای FARسیستم پیشنهادی ۱۰۰۰/۳۸، FRR آن ۲۳ درصد، سرعت محاسباتی ۵.۵ فریم بر ثانیه وحافظه لازم ۳.۶ گیگابایت است. نتایج ارزیابی حاکی از برتری سیستم پیشنهادی از جنبه کمینه سازی خطا بوده و لذا، به عنوان راه حل مناسب در حل مشکلات الگوی حرکتی در شرایط واقعی خواهد بود.
دفعات مشاهده: 763 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054