درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: مسابقه فرهنگی کارکنان و اساتید/ جنبش فردای بهتر/ 16 فروردین 1398
:: آشنایی با جنبش فرهنگی، اجتماعی و علمی "فردای بهتر" دانشگاهیان علم و صنعت ایران / 16فروردین1399
:: اولین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی / 19 اسفند 1398
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی دکتری سال ۱۳۹۸ دوره‌های روزانه و نوبت‌دوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |
بنام خدا
به اطلاع پذیرفته‌شدگان نهایی دکتری سال ۱۳۹۸ دوره‌های روزانه و نوبت‌دوم می‌رساند ثبت‌نام به صورت غیر حضوری از طریق سامانه گلستان (golestan.iust.ac.ir) از روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۱۱ لغایت پنج‌شنبه ۹۸/۰۶/۱۴ می‌باشد. اطلاعیه تکمیلی و زمان حضوری ثبت‌نام متعاقبا اعلام خواهد شد.
پذیرفته‌شدگان نهایی پردیس خودگردان، زمان ثبت‌نام خود را از طریق سایت پردیس دانشگاهی (campus2.iust.ac.ir) پیگیری نمایند.
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری استعدادهای درخشان (بدون آزمون) و جایزه شهید احدی متعاقبا اعلام خواهد شد.
تحصیلات تکمیلی دانشگاه
دفعات مشاهده: 3473 بار   |   دفعات چاپ: 178 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4072