اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: نشریه دانشجویی سبقت، رتبه اول جشنواره سراسری تیتر 11 شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |

نشریه دانشجویی سبقت، رتبه اول جشنواره سراسری تیتر 11 شناخته شد

در یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی، نشریه دانشجویی «سبقت» به مدیر مسئولی سعید امانی، حایز رتبه اول نشریات علمی- تخصصی فنی و مهندسی در بخش نشریات برگزیده، معرفی و تقدیر شد.
آئین اختتامیه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ با حضور منتخبان این دوره از جشنواره،  پنجم شهریورماه 98 در تلار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار و با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از برگزیدگان نشریات دانشجویی سراسر کشور با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیر و هدیه نقدی تقدیر شد که در بخش نشریات برگزیده علمی- تخصصی فنی و مهندسی، نشریه سبقت از دانشگاه علم و صنعت ایران اول شد و نشریات دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه امیرکبیر به ترتیب، دوم و سوم شدند.

این جشنواره سراسری با شرکت بیش از ۲۸ هزار نشریه و اثر در محورهای: «بخش ویژه»، «آثار برتر»، «نشریات برتر»، «نویسندگان برتر»، «فضای مجازی»، «توالی انتشار» و «اتحادیه های دانشجویی» برگزار شد. شعار این دوره از جشنواره «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» بوده است.
جشنواره سراسری نشریات دانشجویی هر ساله از سوی معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تقویت زمینه های فعالیت و مهارت های دانشجویان در حوزه نشریات و رسانه های دانشجویی برگزار می شود.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1278 بار   |   دفعات چاپ: 192 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054