درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم وصنعت ایران در دانشگاه موناش استرالیا از پایان نامه خود دفاع کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۵ |
مهندس روزبه مولایی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم وصنعت ایران در دانشگاه موناش استرالیا از پایان نامه خود با موفقیت دفاع کرد.
پیرو توافق دو دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه موناش استرالیا برای همکاری دوجانبه و اعطای بورس پژوهشی به دانشجویان منتخب معرفی شده دانشگاه، یک نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران به استرالیا اعزام شد.
پس از سپری نمودن دوره پژوهشی به مدت 6 ماه در دانشگاه موناش استرالیا و با حضور استاد راهنما، آقای دکتر اصغر حبیب نژاد در آن دانشگاه، آقای مهندس روزبه مولایی دانشجوی دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ دوم مرداد 1398 از پایان نامه خود با عنوان "بررسی تاثیر افزودنی‌ها بر کارایی و خواص مکانیکی بتن چاپگرهای سه بعدی بتن" در حضور اساتید و دیگر پژوهشگران آن دانشگاه با موفقیت دفاع نمود.
این دستاورد مهم که با تعامل ارزنده دانشگاه علم و صنعت ایران با یکی از دانشگاه‌های برتر جهان و با همت و تلاش ارزنده یکی از اساتید جوان دانشگاه حاصل شده را به جامعه علمی و پژوهشی دانشگاه تبریک می گوییم.

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3960