بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: مراسم روز باز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۰ |

مراسم روز باز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، پانزدهمین همایش «آشنایی با رشته های تحصیلی و دانشگاه علم و صنعت ایران» ویژه دانش آموزان کنکوری سال 1398، روز یکشنبه بیستم  مردادماه 1398 برگزار شد.
این برنامه با هدف آشنایی دانش آموزان با رشته های فنی و مهندسی دانشگاه و جایگاه آن در بین دانشگاه­های برتر ایران؛ نکات طلایی در انتخاب رشته موفق، کلاس های پرسش و پاسخ اختصاصی پیرامون چگونگی انتخاب رشته، گردش علمی در دانشگاه و بازدید از کارگاه ها و آزمایشگاهها با حضور  متخصصین کارگاهی ، شناخت و آگاهی دانش آموزان از آینده شغلی خود در رشته­ های مختلف؛ در دانشگاه اجرا شد و با استقبال دانش آموزان و خانواده های آنان مواجه گردید.

در بخش اول مراسم روز باز دانشگاه، دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) ضمن خوشامدگویی به دانش آموزان و اولیا ایشان گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران شعاری دارد و در جشن فارغ التحصیلی که برگزار می شود به همه اعلام می کند  "دانشگاه علم و صنعت ایران خانه همیشگی توست." ما اینجا یک خانواده بزرگ با نزدیک به 70 هزار فارغ التحصیل هستیم که جمع زیادی نیز هر ساله به این خانواده می پیوندند و امروز نیز فرصتی برای شما عزیزان هست که با دانشگاه علم و صنعت ایران و رشته ها و گرایش های آن آشنا شوید. این دانشگاه یک دانشگاه فعال و پویاست که بزرگترین سرمایه آن نیز دانشجویان می باشند. ما به اساتید با ارزشی که داریم می بالیم و چیزی که برای ما مهم است جمع شاداب و پر امیدیست که هر ساله به ما می پیوندند.

وی در ادامه افزود: یک نظر سنجی که طی دو سال گذشته در دانشگاه علم و صنعت ایران انجام شده، نشانگر درصد بالای اشتغال به کار در بین دانش آموختگان مقاطع تحصیلی دانشگاه (بیش از 80 درصد فارغ التحصیلان کارشناسی، نزدیک به 90 درصد دانش آموختگان کارشناسی ارشد و بیش از 95درصد دانش آموختگان دکتری) و نیز معافیت از آزمون کارشناسی ارشد و دکتری برای 30 درصد دانشجویان این دانشگاه است. همچنین بعضی از دانشکده های دانشگاه علم و صنعت با دانشگاه های کشورهای دیگر و از جمله  فرانسه همکاری داشته و دانشجویان ما می توانند به طور همزمان در آنها نیز تحصیل کنند.

سپس دکتر عبدالعالی (رییس دفتر ارتباط با مدارس دانشگاه و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق) به بیان تاریخچه و رشته های تحصیلی دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت. وی ضمن تشریح جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه بندی های جهانی، معرفی پروژه های ملی که مجری آن دانشگاه علم و صنعت است و نیز معرفی هیات علمی دانشگاه - که بین 8 تا 10 استاد آن جزو یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار دارند - به دانش آموزان داوطلب کنکور توصیه کرد از انتخاب دانشگاههای برتر و دارای سابقه و قدمت خوب غافل نباشند؛ چرا که این دانشگاهها از فضا و جو تحقیقاتی و علمی خوبی برخوردارند که این امر نقش مهمی در موفقیت و درخشش تحصیلی آنان خواهد داشت و البته تاکید کرد اراده، تلاش و همت دانشجویان در کنار امکانات و زیرساختها موفقیت علمی در پی خواهد داشت. در ادامه، مشاور تحصیلی سمپاد، نکات مهم و کلیدی را در رابطه با انتخاب رشته و اولویت بندی انتخابها ارایه کرد.

دفعات مشاهده: 628 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3928