معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: نشست تخصصی تشکیل قطب های کاربردی در حوزه نانو فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۳۰ |
پیرو اطلاعیه­ های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص کسب مرجعیت علمی و فناوری و تمرکز بر مأموریت­های ملی و بین­ المللی و با هدف ساماندهی امکانات و منابع  موجود در دانشگاه، و با تشخیص دفتر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری در خصوص مغفول ماندن حوزه نانو با توجه به وجود توانمندی های فراوان در دانشگاه، نشست تخصصی تشکیل قطب­های کاربردی در حوزه نانو فناوری پس از اطلاع ­رسانی عمومی به اساتید دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۲۶ تیرماه ۹۸ در محل سالن کنفرانس معاونت پژوهشی برگزار گردید.
در این نشست تخصصی که با حضور ۳۰ نفر از اساتید فعال در حوزه نانو برگزار گردید، توضیحات مبسوطی توسط آقای دکتر کثیری  در خصوص هدف از تشکیل این قطب­ها و همچنین نحوه فعالیت آنها به اساتید حاضر ارائه گردید. پرسش و پاسخ و تبادل نظر صورت پذیرفت و مقرر شد تا اعضاء محترم هیئت علمی حاضر در جلسه در قالب گروه­ هایی با تخصص­های مرتبط، قطب­های کاربردی در حوزه نانو را تشکیل دهند.
شش حوزه کاربردی در نانو فناوری در جلسه مذکور پیشنهاد شد و اساتیدی به شرح ذیل قبول زحمت نمودند تا به عنوان نماینده به برگزاری جلسات تکمیلی با اساتید مرتبط به منظور امکان سنجی تشکیل قطب­های پیشنهادی اقدام نمایند و در نهایت جمع­بندی جلسات در قالب فرم­های تشکیل قطب به دفتر امور انتقال فناوری و تجاری سازی ارسال شود:
  1. نانو پوشش­های آبگریز: خانم دکتر سهرابی، دانشکده شیمی
  2. نانو کاتالیزورها: آقای دکتر غفوری، دانشکده شیمی
  3. حفظ و احیا محیط زیست با نانو تکنولوژی: خانم دکتر ربانی، دانشکده شیمی
  4. نانو حسگرها: آقای دکتر غفارنژاد، دانشکده شیمی
  5. نانو داروها و حامل­های دارورسان: خانم دکتر تاج آبادی، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی
  6. نانو کامپوزیت ها
 مطمئنا با توجه به ظرفیت­های موجود در دانشگاه، تشکیل تعداد بیشتری از قطب­های کاربردی نانو فناوری قابل تصور است تا گام­های منسجم­تری برای رفع نیازها و چالش­های صنعتی کشور برداشته شود.
دفعات مشاهده: 1833 بار   |   دفعات چاپ: 195 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4072