معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: بازدید یک روزه اساتید و مدیران فعالیتهای صنعتی دانشگاه از برخی از صنایع استان قزوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۹ |
دکتر نوراله کثیری مدیر دفتر همکاری‏های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران و ۱۱ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که برخی از آنها مدیران دفاتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع هدف و برخی مدیران ارتباط با صنعت دانشکده ها بودند در روز دوشنبه مورخ ۲۴ تیر ماه جاری از بخشی از صنایع استان قزوین بازدید به عمل آوردند. افراد اعزامی از اعضای هیئت علمی دانشکده ‏های مهندسی خودرو، مهندسی راه آهن، مهندسی شیمی، نفت و گاز، شیمی، مهندسی برق، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی عمران بودند. این بازدید به هماهنگی و میزبانی پارک فناوری استان قزوین به مدیریت آقای دکتر گرجی برنامه ریزی گردیده بود. در این بازدید تیم اعزامی را آقایان دکتر یوسف گرجی مهلبانی رئیس پارک فناوری قزوین، مهندس حمیدرضا پیله ور مدیر امور موسسات پارک علم و فناوری قزوین و دکتر مصطفی مافی عضو شورای سیاست گذاری پارک و عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) همراهی می کردند. این بازدید در ساعت ۸ صبح و از مجموعه تولیدی الکل و مواد غذایی بیدستان آغاز گردید.
دکتر گرجی در ابتدای این بازدید ضمن معرفی پارک علم وفناوری قزوین اظهار داشت: سیاست‏های کلی پارک این است که در حوزه‏ های مختلف زمینه ساز توسعه مراودات دانشگاهیان با صنایع استان باشد. وی در ادامه افزود: تقریباً ۳۶۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان وجود دارد که رفع مشکلات ایشان می تواند منجر به تولید بیشتر ثروت توسط آنها گردد. ایشان افزودند آمادگی دارند اعتبار بخشی از پروژه های مناسب پیشنهادی از طرف دانشگاهیان علم و صنعت ایران به صنایع استان (از جمله مجتمع بیدستان) را در کنار صنایع استان تامین نمایند تا از این رهگذر بهره وری منابع تخصیصی صنایع به این امر بیشتر گردد.
در ادامه از بخش های مختلف مجموعه تولیدی الکل و مواد غذایی بیدستان بازدید به عمل آمد. شایان ذکر است این واحد تولیدی در قزوین کیلومتر ۱۰ جاده قدیم کرج قرار دارد که از سال ۱۳۱۳ فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است و الکل با تولید روزانه ۱۰۰هزار لیتر الکل از اصلی ترین محصولات این شرکت به شمار می رود و بخشی از الکل کشور را تأمین می نماید.
پس از پایان بازدید از شرکت بیدستان، تیم اعزامی از دانشگاه در گروه های مختلف به صورت موازی بازدیدها و نشست هایی با برخی از مدیران صنایع داشتند. آقای دکتر کثیری با همراهی آقای دکتر عبادالهی مدیر ارتباط با صنعت دانشکده برق طی نشستی با مدیر عامل برق منطقه ای استان قزوین آمادگی دانشگاه در گسترش همکاری های دو جانبه را به ایشان منعکس کردند. در این دیدار مقرر گردید ضمن تبادل تفاهم نامه ای کارگروهی مشترک زمینه های همکاری را ارزیابی نمایند تا اقدامات عملی در این زمینه صورت پذیرد. همزمان خانم دکتر سعادت پور مدیر توسعه تعاملات دانشگاه با بخش های آب و محیط زیست با همراهی خانم ها دکتر نعیم پور و دکتر حجازی و آقای دکتر گرشاسبی طی نشست هایی با مدیران سازمان آب منطقه ای و سازمان حفاظت محیط زیست استان قزوین به ارزیابی زمینه های همکاری مشترک پرداختند که مقرر شد به منظور رفع بخشی از مشکلات زیست محیطی استان و همچنین فراهم آوردن شرایط برای انجام کارآموزی دانشجویان در صنایع استان، پس از بررسی های کارشناسی، تفاهم نامه ای منعقد شود.
همزمان ایستگاه های تقلیل فشار  CGS و TBS شماره یک قزوین و ایستگاه CPS اول قزوین توسط گروهی از اساتید مورد بازدید قرار گرفت. شایان ذکر است پیش از این بازدید، زمینه های همکاری بین مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه و مدیر تحقیق و توسعه این شرکت طی نشستی در دانشگاه بررسی شده و عناوین مورد نیاز آنها نیز در سطح دانشگاه اطلاع رسانی شده بود. در این بازدید نیز تعدادی دیگر از عناوین جدید مورد نیاز این شرکت به اساتید عرضه گردید.
تیم بازدید کننده سپس در ساعت ۱۳ در محل پارک فناوری استان قزوین گردهم آمدند و پس از اقامه نماز و صرف ناهار مذاکرات با مدیران پارک در خصوص نحوه مدیریت بر مراودات فیمابین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید با همکاری مدیریت پارک دفتری به دانشگاه در محل پارک تخصیص یابد تا به منظور توسعه مراودات دانشگاهیان علم و صنعت ایران با صنایع استان مورد بهره‏برداری قرار گیرد. پایان بخش این جلسه حضور نمایندگانی از سه شرکت تولیدی مکرر، صنعت پلاست آبیار و استبلایزر تاکستان به منظور معرفی شرکت و توضیح در مورد برخی از مشکلات این واحدهای تولیدی با هدف رفع چالش ها از طرف دانشگاه بود.
پس از بازدید از دفاتر شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک، این بازدید در ساعت ۱۸ خاتمه یافت و اعضای هیئت علمی اعزامی به سمت تهران عزیمت نمودند.

دفعات مشاهده: 2101 بار   |   دفعات چاپ: 196 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4061