درباره دانشکده::
آلبوم تصاویر::
تماس با دانشکده::
سخن هفته
  رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود :
روز غدیر خم برترین عید های امت من است و آن روزی است که خداوند بزرگ دستور داد ؛ آن روز برادرم علی بن ابی طالب را به عنوان پرچمدار ( و فرمانده ) امتم منصوب کنم ، تا بعد از من مردم توسط او هدایت شوند ، و آن روزی است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین برای آنان پسندید.
(امالی صدوق)

پیوندبا سیستم های دانشگاه

پیوندهای مفید
لینگ های مفید

:: انتصاب معاون آموزشی دانشکده فناوری های نوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۶ |

با حکم  ریاست دانشگاه، دکترسید حسن صدیقی به سمت "معاون آموزشی دانشکده فناوری های نوین" منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن تقدیر از خدمات دکتر بنا (معاون سابق آموزشی دانشکده)، طی حکم  مورخ ۹۸/۴/۲۴،  دکترسید حسن صدیقی به سمت "معاون معاون آموزشی دانشکده فناوری های نوین" منصوب کرد.
دانشکده فناوری های نوین ضمن تبریک به دکتر صدیقی، توفیقات روزافزون وی را آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 361 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3977