درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۵ |
امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه سه شنبه 4 تیر ماه به امضای دکتر واحدی معاون آموزشی دانشگاه و پرفسور سوران معاون آموزشی دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه رسید.
در ابتدای نشست امضای این تفاهم نامه که در آن دکتر ذاکری رئیس دانشگاه، دکتر عطا رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه و دکتر صلاح معاون موسسه پلی تکنیک سلیمانیه و دبیر شورای این دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر واحدی معاون آموزشی دانشگاه گزارشی کوتاه از بازدید هیات دانشگاه علم و صنعت ایران از دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در سال گذشته و نیز برنامه های سفر هیات عراقی در بازدید از دانشگاه علم و صنعت ایران ارائه کرد.
وی گفت: پس از آماده شدن پیش نویس تفاهم نامه همکاری، دو طرف آماده امضای آن هستند تا برای پذیرش مشترک دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و نیز سفرهای علمی و پژوهشی اعضای هیات علمی دو دانشگاه برنامه ریزی شود.
سپس پرفسور سوران معاون آموزشی دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه ضمن تشکر از مهمان نوازی طرف ایرانی، خواستار گسترش همکاری های دو طرف در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی شد.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3960